середа, 28 квітня 2010 16:01

Голубченко обіцяє прибрати кіоски до Євро-2012

Голубченко обіцяє прибрати кіоски до Євро-2012

Перший заступник мера столиці Анатолій Голубченко заявив, що до Євро-2012 мерія обіцяє навести порядок з розміщенням кіосків у столиці.

"Є одна проблема - те, що людина отримала, забрати майже неможливо. Ми допустили серйозні помилки і давали дозволи (на розміщення кіосків, - ред.) наліво і направо, тепер забрати назад дуже важко. Але ми над цим працюємо і намагаємося тих, хто встановив МАФи, закликати до співпраці і вирішити це питання без серйозних конфліктів", - зауважив Голубченко.

Так, за даними першого заступника мера Києва, ще два роки тому в місті було близько п'яти тисяч кіосків, зараз їх 12 тисяч.

"За останні два роки лукаві ручки дали дозволів на встановлення ще семи тисяч МАФів", - заявив заступник мера, додавши, що більшість кіосків встановлено законно, але є і встановлені не зовсім законним способом.

Водночас, чиновник наголосив, що виступає проти розміщення кіосків у столиці.

"Я особисто вважаю і заявляю про це відкрито: Київ - не для МАФів. Київ - це європейська столиця. Так, МАФи є у всіх країнах, у всіх столицях. Але це кіоски з продажу квітів, проїзних квитків, або прохолодних напоїв влітку, і розташовані вони не в центрі", - заявив Голубченко.

Нагадаємо, в березні Київська міська державна адміністрація ввела мораторій на встановлення малих архітектурних форм (МАФів). У квітні столична мерія почала демонтувати кіоски, встановлені біля входів у метро.

Ліга

Зараз ви читаєте новину «Голубченко обіцяє прибрати кіоски до Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути