середа, 30 липня 2008 11:49

Голлівудська зірка Міна Суварі роздяглася для триллера (ФОТО)

Голлівудська зірка Міна Суварі, найбільш відома своєю роллю спокусливої школярки в оскароносному фільмі "Краса по-американськи", знялася у відвертій сцені для свого нового фільму, пише TheSun

У похмурому кримінальному тріллері Stuck 27-річна актриса грає роль відчайдушної гонщиці, чия долі залежить від життя чи смерті її жертви, яку виконує англійський актор Стівен Рі.

Нагадаємо, що кілька днів тому актриса з естонським корінням оголосила про свої заручини з музичним продюсером Симоне Сестіто. Сенсито, що познайомився із зіркою минулому році на Міжнародному кінофестивалі в Торонто,  зробив їй пропозицію під час романтичного відпочинку на Ямайці.

Міна, не дивлячись на те, що вона відповіла згодою, з чуток, не збирається поспішати з весіллям після невдалого шлюбу з 46-річним кінематографістом Робертом Брінкменом. Як сказало близьке до пари джерело, вони планують весілля, але без поспіху. Минулого року Міна знялася у фільмі жахіви DayoftheDead, а цього року у вересні її можна буде побачити в телефільмі MurderinSinCity.

Зараз ви читаєте новину «Голлівудська зірка Міна Суварі роздяглася для триллера (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути