вівторок, 29 травня 2007 09:48

Геї вижили з австралійського готелю лесбіянок і гетеросексуалів

Австралійський готель Peel Hotel в Мельбурні, популярний серед чоловіків-гомосексуалістів, вигравши суд, добився права не пускати до себе гетеросексуалів і лесбіянок, передає агентство AFP.

Суд ухвалив рішення, що відміняє в даному випадку дію Акту про рівні можливості, з урахуванням численних образ і утисків, яким клієнти-гомосексуалісти часто піддавалися з боку інших відвідувачів.

За словами управляючого готелем Тома Макфілі, готель призначений у першу чергу для геїв і робить все, щоб вони могли почувати себе комфортно. Тим часом, заявив Макфілі, коли в готель приходять лесбіянки або гетеросексуали, геям стає незатишно.

Макфілі також заявив, що не збирається повністю забороняти лесбіянкам і гетеросексуалам відвідувати готель, його бари і танцмайданчики, але просто хоче обмежити їх кількість, щоб геї змогли вільно виявляти свою сексуальність.

Він признався, що його дії можуть викликати негативну реакцію з боку власників інших власників, проте додав, що його це не дуже хвилює.

- Відверто кажучи, мене не хвилює, що подумають гетеросексуали або лесбіянки. Вони можуть засмутитися, але мені все одно, - уклав Макфілі.

Розділ комісії з прав людини і рівних можливостей австралійського штату Вікторія Хелен Зок (Helen Szoke) підтримала рішення суду, заявивши, що чоловіки-гомосексуалісти були об"єктами насмішок, жорстокості і навіть насильства.

- Деколи багатьом з них здавалося, що вони як звірі в зоопарку, виставлені напоказ, особливо коли в барах готелю проходили вечірки жіночих компаній, - додала вона, передає Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Геї вижили з австралійського готелю лесбіянок і гетеросексуалів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути