понеділок, 20 липня 2009 16:08

Гаррі Поттер може перевтілитись у гоббіта Більбо (ФОТО)

  Актори Деніел Редкліфф, Джеймс Макевой і Девід Теннант
Актори Деніел Редкліфф, Джеймс Макевой і Девід Теннант

Виконавець ролі Гаррі Поттера Деніел Редкліфф включений у список претендентів на роль гоббіта Більбо Беггінса в новому голлівудському фільмі "Гоббіт", який зніматимуть Гільєрмо дель Торо і Пітер Джексон.

Всього на роль знаменитого мандрівника з Середзем"я, окрім Редкліффа, претендують ще двоє людей: , доктор Хто з однойменного серіалу, і Джеймс Макевой, який зіграв у кінострічці Тимура Бекмамбетова "Особливо небезпечний", повідомляє американське видання Slashfilm.

Дель Торо і Пітер Джексон мали намір оголосити того, хто з трьох все-таки стане Більбо, наступного тижня в Сан-Дієго. Проте ці чутки були спростовані: обоє стверджують, що зараз головна мета - це написання сценарію, який практично не готовий. Адже претенденти на роль Беггінса напевно попросять сценарій, перш ніж давати свою відповідь.

Втім, екранізованого "Хоббіта" може і зовсім не бути, оскільки спадкоємці Толкіна мають претензії до компанії New Line Cinema, виражені в грошовому еквіваленті, причому чималому - $220 мільйонів.

Таку частку вимагає син письменника за екранізацію "Володаря кілець". Крім того, сімейство Толкіна заявляє, що має повні права на всі майбутні екранізації за романами свого іменитого родича.

Не дивлячись на це, у Новій Зеландії почалося зведення декорацій для зйомок дилогії "Гоббіт". Роботи ведуться на місці, де знімалися сцени "Володаря кілець".

За матеріалами: ИнтерНовости, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Гаррі Поттер може перевтілитись у гоббіта Більбо (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути