Ексклюзиви
вівторок, 01 липня 2008 17:55

Режисер фільму "Хоббіт" розповів таємницю сюжету нової картини

На американській прем"єрі другого "Хеллбоя" режисер картини Гільєрмо Дель Торо, розкрив плани продюсерів щодо нового фільму за мотивами книги Рональда Руела Толкієна "Хоббіт".

За його словами, новий фільм про дивних істот з волохатими ногами має пов"язати початкову історію головного героя Більбо Беггінса з подальшими пригодами його племінника, описаними в книзі "Володар кілець" і проілюстрованими в однойменній кінострічці.

У зв"язку з цим фільм, хоч і в деякому розумінні перекликатиметься з твором Толкієна, все ж таки, в основному, розповість нову історію з життя Середзем"я.

"Я думаю, що події, описані в книзі, простежуватимуться в першій частині фільму, і то як зав"язка. Другий фільм розповість про 50-річний період, що слідував за "Хоббітом" і закінчився подіями, описаними в трилогії. У ідеалі, у нас вийде своєрідна симфонія з 5 фільмів", - розповів режисер. NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Режисер фільму "Хоббіт" розповів таємницю сюжету нової картини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути