вівторок, 28 листопада 2006 15:09

Актор Елайджа Вуд відмовився зніматися у фільмі "Хоббіт"

 

Популярний актор Елайджа Вуд, виконавець ролі Фродо у трилогії "Володар кілець", відмовився від ролі в екранізації твору Толкієна "Хоббіт".

Подібне рішення він прийняв після того, як керівництво голлівудської компанії New Line повідомило, що "Хоббіта" повинен знімати не режисер "Володаря кілець" Пітер Джексон, а інший.

Марк Ордеські, який є одним з керівників голлівудської компанії New Line Cinema, заявив, що "не потребує послуг Пітера Джексона". У відповідь на це Елайджа Вуд сказав, що не буде зніматися в "Хоббіті", якщо над ним працюватиме інший режисер.

Компанія Tolkien Enterprises в особі її власника, Сола Зенца також вважає, що фільмом "Хоббіт" повинен займатися саме Пітер Джексон.

У 2007 році у компанії New Line закінчується термін прав на виробництво стрічки, а Пітер Джексон, у свою чергу, виявив під час аудиторської перевірки, що голлівудська компанія занизила дані про отримані доходи за прокат епічної трилогії. Після цього він виступив з вимогою виплатити йому різницю, заявивши, що "до рішення даного питання знімати "Хоббіта" не буде".

Керівництво New Line, і продюсер Ордеські сказали, що справа може затягнутися, і компанія не встигне зняти фільм і ухвалила рішення змінити режисера, пишуть Подробности.


Зараз ви читаєте новину «Актор Елайджа Вуд відмовився зніматися у фільмі "Хоббіт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі