пʼятниця, 18 червня 2021 23:12

Фукс повністю контролює міську владу у Харкові - Добкін

Фукс повністю контролює міську владу у Харкові - Добкін

Після смерті Кернеса Павло Фукс став головним бенефіціаром харківської міськради, без його рішення або думки нічого в Харкові не робиться.

Про це в ефірі програми "Велика п'ятниця" на каналі "Україна 24" заявив Михайло Добкін, коментуючи введення РНБО України повного пакета санкцій проти впливового харківського бізнесмена Фукса.

"Мало того, він формував коаліцію в міськраді та облраді, він вибирав імена голів і заступників голів облради. Він розповідав, з ким дружити і проти кого дружити в Харківській міськраді", - сказав Добкін.

На його думку, рішення РНБО є наслідком вивчення компетентними службами ситуації в Харкові, і влада "почала бачити вже повну картину" того, що відбувається в місті.

18 червня РНБО України ввела персональні санкції проти російсько-українського бізнесмена Павла Фукса. Підставою стало незаконне отримання компаніями Фукса ліцензій на видобуток корисних копалин на території України. Санкції включають блокування активів і обмеження торгових операцій.

На початку року Павло Фукс висловився на підтримку кандидатури Ігоря Терехова, в.о. мера Харкова на майбутніх позачергових виборах харківського міського голови.

Зараз ви читаєте новину «Фукс повністю контролює міську владу у Харкові - Добкін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути