Ексклюзиви
понеділок, 24 квітня 2023 06:00

Фінансовий злет і купа цікавих можливостей – астрологиня заінтригувала гороскопом на 24 квітня

Фінансовий злет і купа цікавих можливостей – астрологиня заінтригувала гороскопом на 24 квітня
Сплануйте справи на травень. Тоді з'явиться більше шансів добре заробити і прославитися своїми уміннями. Фото: pixabay.com

24 квітня триває сезон затемнень і період ретроградного Меркурія. Це несприятливий час для більшості справ. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Понеділок – невдалий період для старту нових проєктів, - говорить астрологиня. – Не варто планувати подорожі та відрядження. Несприятливі обставини завадять досягти мети цих поїздок. Важко йтимуть перемовини. Співрозмовники не чутимуть одне одного. Ускладнюється логістика перевезень. Торгівля йтиме мляво. Частіше виникатимуть помилки в документації. Допомагайте близьким переживати складні часи. Частіше телефонуйте батькам і дітям, листуйтеся з друзями та коханими. Фінансовий злет чекає на Скорпіонів і Козерогів. Купа цікавих можливостей буде у Раків і Риб. Не проспіть свій зоряний час. Поки не можете діяти наповну, добре сплануйте справи на травень. Тоді з'явиться більше шансів добре заробити і прославитися своїми уміннями".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Відчуєте, що доля подарує другий шанс. Гріх не скористатися ним. Прийміть запрошення у цікаву команду. Знайдете курси, які давно шукали, оволодієте новою професією. Цінні речі губитимуться у громадському транспорті. Стежте за своїми смартфонами

Телець (21 квітня – 20 травня)

Повертайтеся до роботи, яка приносить задоволення. Відмовтеся від справ, через які регулярно сваритеся з коханими. Уникайте перекусів на вулиці. Стережіться харчових отруєнь. Миритися, просити вибачення і виправляти помилки краще вранці.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Розради потребуватимуть друзі. Стосунки з ними перевірятимуться на вірність. Якщо сьогодні відвернетеся від чужих проблем, завтра залишитеся сам на сам зі своїми. Говоріть більше добрих слів на адресу дорогих вам людей.

Рак (22 червня – 22 липня)

Знання погано засвоюватимуться. Запам'ятати чи вивчити щось буде важко. Не намагайтеся передати комусь свій досвід. Зачекайте з прийомом на роботу нових співробітників.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не намагайтеся здатися некомпетентним. Краще кілька разів перепитайте у колег, що саме вони хочуть від вас. Інакше доведеться перевиконувати одну і ту ж роботу двічі.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Емоції братимуть гору над розумом. Через неуважність наробите помилок. Годі впадати в істерику. Якщо щось не вдається, отже, вам цього не потрібно. Набагато успішнішими зараз будете в іншому виді діяльності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому цей місяць допоможе змінити життя на краще – любовний прогноз на травень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Надійдуть гроші, які давно обіцяли. Це дозволить вільно планувати витрати на майбутнє. Через перевтому втратите інтерес до інтиму. Коханих це насторожить.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Це вдалий час, аби відвідувати салони краси. Нова зачіска чи манікюр допоможуть відігнати сум та депресію. Грошей стане більше. Та не відчуєте цього, бо витрати теж зростуть.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не варто розслаблятися. Розраховувати на матеріальну підтримку марно, навіть якщо її обіцятимуть друзі чи кохані. Зараз ви будете залежати лише від власних зусиль. Винагорода не заставить себе чекати.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Сумувати не дадуть друзі. Частіше телефонуйте їм і запрошуйте у гості. Не шукайте розраду в алкоголі. Допоможуть заспокійливі чаї та природні засоби релаксації.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не уникайте відповідальності. Беріться за цікаву роботу. Зараз лише ви здатні довести усе до пуття і показати найкращий результат. Відкриєте у собі здібності детектива. Бачитимете, хто і що думає та планує.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Плідно працюватиметься вчителям, програмістам та фітнес-інструкторам. Легко буде когось навчити і передати досвід. Грошей стане більше, а проблем – менше. На відпочинок часу бракуватиме. Відволіктися від роботи допоможе робота в саду.

Астрологиня здивувала прогнозом на останній тиждень квітня. Дізнайтеся першими, які сюрпризи готує квітень для Терезів і Скорпіонів.

Зараз ви читаєте новину «Фінансовий злет і купа цікавих можливостей – астрологиня заінтригувала гороскопом на 24 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути