четвер, 25 лютого 2010 08:38

Фідель Кастро виглядає бадьорим і жвавим

Фідель Кастро виглядає бадьорим і жвавим

Лідер кубинської революції Фідель Кастро почувається "виключно добре", заявив президент Бразилії Лула да Сілва, який в середу знаходився на Кубі з візитом.

Зустріч президента Бразилії з лідером кубинської революції відбулася після того, як Лула да Сілва і нинішній лідер Куби Рауль Кастро відвідали портові споруди міста Маріель поблизу Гавани, в розвиток яких Бразилія має намір інвестувати близько 450 мільйонів доларів.

На зустрічі Лула да Сілви і Фіделя Кастро також був присутній Рауль Кастро і один з учасників бразильської делегації. На фотографіях, зроблених фотографом бразильського лідера і опублікованих порталом Cubadebate, співбесідники жваво розмовляють, а лідер кубинської революції виглядає бадьорим і жвавим.

За повідомленням кубинського телебачення, на зустрічі обговорювалися результати саміту "За єдність Латинської Америки і Карибського басейну", що нещодавно завершився в Мексиці, та кліматичного саміту в Копенгагені, що пройшов в грудні 2009 року.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Фідель Кастро виглядає бадьорим і жвавим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути