четвер, 01 жовтня 2009 17:48

Фермер знищив 83 тисячі щурів у Бангладеш

Фермер знищив 83 тисячі щурів у Бангладеш

40-річний фермер із Бангладеш Іслам Мохайрул виграв кольоровий телевізор - такий перший приз вручили йому місцева влада за вбивство 83 тис пацюків за минулі дев"ять місяці у селі Газіпур біля столиці країни міста Дхака.

Іслам володіє фабрикою для розведення домашньої птиці. Як повідомляється, фермер колекціонує для точності рахунку хвости знищених щурів.

"Він отримав 14-дюймовий кольоровий телевізор і сертифікат із подякою на офіційній церемонії, де зібралися 500 фермерів і чиновників. За його словами, він не знав про отримання призів від уряду за це, але дуже щасливий бути нагородженим.

"Ми можемо урізати майже наполовину імпорт продуктів харчування у країну, якщо кампанія (із подолання щурів. - ред) цього року пройде успішно", сказав представник Міністерства сільського господарства Бангладеш Вайс Кабір.

Крім Іслама Мохайрула, який знищує гризунів отруєним кормом для домашньої птиці, нагороди отримали інші фермери, серед яких Факрул Хак Аканда (Fakhrul Haque Akanda) фермер із північного Бангладеш - він виграв другий приз убивши 37 тис 450 щурів у пастках, які він сам винайшов.

Фермери кажуть, що убивати щурів - це для них свого роду спорт, який потребує спеціальної підготовки.

Gazeta.ua за матеріалом: Telegraph

Зараз ви читаєте новину «Фермер знищив 83 тисячі щурів у Бангладеш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути