вівторок, 22 грудня 2009 16:21

Eurostar вперше за чотири дні відправився до Лондона

Eurostar вперше за чотири дні відправився до Лондона
Поїзд компанії Eurostar, який вперше за чотири дні відправився з Парижа до Лондона, прибув у вівторок в пункт призначення, повідомляє агентство Франс Прес з посиланням на представника компанії.

Поїзд з 750 пасажирами відправився у вівторок з Північного вокзалу Парижа в 08.10 за місцевим часом. На своєму сайті компанія повідомляє клієнтів, що зробити поїздку у вівторок, 22 грудня, зможуть тільки пасажири, які мають квитки на 19-20 грудня. Пасажири, які придбали квитки на 21-22 грудня, зможуть скористатися послугами швидкісного поїзда 23 грудня.

Передбачається, що рух поїздів Eurostar поновиться в повному об"ємі тільки після 25 грудня.

Рух поїздів Eurostar був припинений увечері 18 грудня після того, як в Євротунелі під Ла-Маншем застрягли п"ять поїздів Париж - Лондон через технічні поломки, пов"язані з погодними умовами. В понеділок залізнична компанія Eurostar підтвердила, що її поїзди, які пов"язують Велику Британію з Францією і Бельгією, відновлять роботу у вівторок вранці із значними обмеженнями.

У останні дні в Європі встановилася справжня зимова погода зі снігом і мінусовими температурами, що викликає обмерзання шляхів і складів.

Несправності поїздів Eurostar були викликані різницею температур на відкритій залізничній магістралі і "теплим тунелем". За словами представників компанії Eurotunnel, сніг потрапляв у вентиляційну систему поїздів і викликав коротке замикання в електросистемі локомотивів, яка відключалася в обігрітому тунелі.

В п"ятницю і суботу в цілому п"ять пасажирських складів зламалися в Євротунелі через перепад температур і обмерзання. Більше 2 тисяч пасажирів не могли вчасно дістатися до місця призначення і були вимушені декілька годин чекати допомоги, повідомляє РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Eurostar вперше за чотири дні відправився до Лондона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути