вівторок, 27 листопада 2007 12:40

Еротичні сцени з нового кліпу Діми Білана (ФОТО)
6

На зйомках нового кліпу Діма Білан, який завжди не проти продемонструвати форми свого тіла, цього разу здивував всіх, відмовившись зніматися в еротичній сцені. Співака під час зйомок замінював його дублер.

Сценарій нового кліпу на пісню "Горе-зима" став віддзеркаленням трагічного епізоду в особистому житті артиста. За задумом Білана, головний герой кліпу постійно гастролює по різних країнах, а вдома його віддано чекає друга половинка. Повністю довіряючи їй, він навіть не сумнівається і не підозрює про її невірність. Проте в цей час його кохана зраджує його з іншим.

Приїхавши в черговий раз з відрядження, герой Білана в ліфті свого будинку зустрічається з коханцем його коханої. Нічого не підозрюючи, артист заходить до себе в квартиру, де його чекає наречена.

"Я сам придумав повністю сценарій, коли їхав у автомобілі в аеропорт у Фінляндії, - признався Діма. - Мені захотілося створити щось незвичайне. Повірте, у фіналі кліпу всіх глядачів чекає сюрприз."

Режисери запросили дублера, який дуже схожий на Білана, для того, щоб пара зіграла відверту сцену в ліжку. "Хлопчик-дублер дуже схожий на Діму, - розповів один з учасників знімальної групи. - Його звуть Саша, ми спеціально шукали його в модельних агентствах."

А "фішка" кліпу полягає в тому, що до кінця кліпу всі глядачі думатимуть, що в кадрі Білан, але потім виявиться, що це і є той самий коханець, з яким йому зраджує кохана дівчина, повідомляє "Z".

Зараз ви читаєте новину «Еротичні сцени з нового кліпу Діми Білана (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути