середа, 16 січня 2008 12:27

Еротична фотосесія Періс Хілтон на яхті (ФОТО)
5

Скандальна світська левиця Періс Хілтон взяла участь у відвертій фотосесії. Зйомка 26-річної зірки відбувалася на борту великої яхти в Марина Дель Рей (штат Каліфорнія) і була присвячена рекламі одягу від фірми Fila, яку Періс просувала в минулому році. Сума контракту Періс з південнокорейською фірмою Fila оцінюється в 1 млн. доларів.

Періс позувала в численних нарядах, у тому числі і в бікіні. На деяких знімках компанію їй складав молодий привабливий манекенник.

На одному із знімків вони з Періс навіть поцілувалися.

Під час зйомок Періс слухала і наспівувала пісні Брітні Спірс. "Вона співала пісні Брітні, такі як Toxic, I Did It Again. Вона знала всі слова. Одного разу вона навіть крикнула фотографові: "Я люблю Брітні!".

Останнім часом відношення між двома скандалістками вельми прохолодні. Після серії скандалів, коли дівчата на повну відривалися в клубах, а Брітні викрили в тому, що вона виходить без трусів, Спірс, як то кажуть, за порадою свого менеджера, публічно відреклася від своєї подружки. З тих пір тусовщиць разом не бачили, повідомляє showbizspy.

Зараз ви читаєте новину «Еротична фотосесія Періс Хілтон на яхті (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути