середа, 12 січня 2011 11:01

Екс-спецназівці вдерлися до банку з іграшковими пістолетами (ФОТО)

 

У Криму міліціонери впіймали двох колишніх бійців спецназу ПДВ, які намагалися пограбувати відділення "Приватбанку" за допомогою іграшкової зброї. Раніше грабіжники проходили службу у військовому контингенті в Іраку.

Про це повідомили у прес-службі МВС України у Криму.

Затриманий 26-річний житель Одеської області і його колишній товариш по службі вже дали свідчення. Наліт на банк у Ялті вони вчинили ввечері 29 грудня, щоб добути грошей для зустрічі Нового року.

Незважаючи на "озброєння" зловмисників, злочин ретельно готувався протягом місяця. Весь цей час грабіжники збирали інформацію про співробітників банку, а також час появи інкасаторів. Злочинці також заздалегідь запаслися всім необхідним "інвентарем" - іграшковими пістолетами за 15 гривень і одягом, який після пограбування планувалося зняти і сховати.

Колишні військовослужбовці продумали і шлях свого відходу. Горе-нальотчики не врахували лише одного - вигляд ветеранів-десантників буде не настільки войовничим, щоб налякати банківських клерків і змусити їх видати готівку.

Увірвавшись 29 грудня в банк, злочинці наказали видати їм 30 тисяч грн. Проте співробітниця проігнорувала ультиматум грабіжників і натиснула тривожну кнопку. У банку включилася сирена і перелякані екс-десантники кинулися тікати.

Уже через кілька днів міліціонери вирахували грабіжників, хоча доказів вони не залишили й діяли як справжні "профі". Камери відеоспостереження зафіксували злочинців, які були в масках.

Курйозний "похід" до банку з іграшковою зброєю обернеться для грабіжників ув'язненням від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Як повідомлялося, 2 серпня минулого року в Донецьку заарештували грабіжника, який двічі нападав на одне й те ж відділення "Правексбанку" з іграшковим пістолетом свого сина. Загалом чоловік "заробив" 100 тис грн.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Екс-спецназівці вдерлися до банку з іграшковими пістолетами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути