четвер, 19 травня 2011 13:59

Екс-директора Київського зоопарку за півроку звільнили з другої посади

Екс-директора Київського зоопарку за півроку звільнили з другої посади

Київська міська державна адміністрація (КМДА) ініціювала звільнення керівників двох комунальних підприємств: Притулку для тварин у Бородянці - Ольги Дроздової і Центру ідентифікації тварин - Світлани Берзіної.

Про це повідомив сьогодні на прес-конференції перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак.

"Позавчора я запропонував написати заяви двом директорам комунальних підприємств - з ідентифікації тварин і притулку тварин у Бородянці", - сказав Мазурчак.

За його словами, їх звільнятимуть не за статтею, а за власним бажанням. Мазурчак зазначив, що пропозиція написати заяви була запропонована ним Дроздовій і Берзіній у зв'язку з "незадоволенням їх роботою киян і мене". Він нагадав про реакцію громадськості у зв'язку з отруєнням тварин у столиці.

Як повідомив Мазурчак, зараз заяви вже написані і передані на підпис київському міському голові Леоніду Черновецькому. За інформацією Мазурчака, конкурсу для кандидатів на посади керівників цих підприємства не буде, оскільки це не держслужбовці. "Але буде громадське обговорення", - зазначив Мазурчак.

Він також повідомив, що створена комісія, яку він очолює і до складу якої увійшли представники комунальних підприємств, профільних головних управлінь КМДА і волонтери. За їх участі будуть вибрані нові керівники. На питання, чи є вже кандидатури на ці посади, Мазурчак відповів ствердно, але відмовився озвучувати їхні прізвища, пояснивши це тим, що некоректно це робити, поки не підписано розпорядження про звільнення нинішніх керівників.

Як відомо, колишній директор КП "Київський зоопарк" Світлана Берзіна з 14 жовтня була звільнена з посади.

Нагадаємо, згідно з результатами дослідження організації з захисту тварин PETA і німецької газети "Bild", минулого року Київський зоопарк потрапив до п'ятірки найгірших звіринців світу, а його екс- директорку визнали ледве не найгіршою серед керівників таких установ.

Зараз ви читаєте новину «Екс-директора Київського зоопарку за півроку звільнили з другої посади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути