Ексклюзиви
вівторок, 18 вересня 2007 09:03

Едіта П"єха відкликала з книжкових магазинів свою біографію

Тираж біографічної книги "Едіта", присвяченої Едіті П"єсі, відкликаний із магазинів за наполяганням самої співачки, пишуть "Нові Вісті". П"єха незадоволена якістю 400-сторінкової біографії, написаної петербурзьким музикознавцем Олексієм Лопатіним. За відомостями газети, співачці не сподобалося, що книга написана на підставі недостовірних статей, зокрема з Інтернету, і рясніє фактичними помилками. Якість фотографій також викликала нарікання 70-річної співачки.

За словами юриста П"єхи Ірини Тулуб"євої, автор жодного разу не зустрівся з героїнею своєї книги і не погодив із співачкою остаточний варіант біографії.

Едіта П"єха готова була викупити весь тираж книги, проте видавництво "Ексмо" пішло їй назустріч і самотужки відкликало з великих магазинів екземпляри біографії. Повідомляється, що співачка не збирається подавати позов до суду на автора з Петербургу.

Вихід книги було приурочено до 70-річчя знаменитої співачки і 50-річчя її творчої діяльності. Існують усього дві біографічні книги про П"єху. Одна з них - відкликана з магазинів "Едіта". Інша, яка дістала схвалення співачки, написана однокурсницею П"єхи Ніною Бахарьовою й називається "Едіта П"єха. Освідчення в коханні", повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Едіта П"єха відкликала з книжкових магазинів свою біографію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути