пʼятниця, 11 липня 2008 13:37

Джон Маккейн зібрав в червні більше 22 мільйонів доларів

Кандидат в президенти США від Республіканської партії Джон Маккейн в червні зібрав до свого передвиборчого фонду більше 22 мільйонів доларів, передає агентство AssociatedPress з посиланням на офіційних представників штабу сенатора.

Таким чином, червень став кращим місяцем для фонду Маккейна. В кінці червня на рахунку передвиборчої кампанії Маккейна залишалося більше 27 мільйонів доларів. За словами співробітника штабу Маккейна Ріка Девіса на початок липня у Маккейна та Республіканської партії разом на рахунку було 95 мільйонів доларів.

Кандидат від демократів Барак Обама поки не обнародував дані про збір пожертвувань в червні. Впродовж всього періоду попередніх виборів Обама обганяв Маккейна та Хіларі Клінтон за збором пожертвувань, проте в травні суми, що поступили до фондів Обами і Маккейна, були приблизно рівні.

На думку аналітиків, фінансовий успіх кампанії Маккейна дасть йому можливість витрачати на політичну рекламу більше коштів, ніж може собі дозволити Обама, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Джон Маккейн зібрав в червні більше 22 мільйонів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути