Ексклюзиви
четвер, 08 жовтня 2009 13:29

Двоє чиновників Мінприроди "погоріли" на отримані хабара в 170 тисяч

Двоє чиновників Мінприроди "погоріли" на отримані хабара в 170 тисяч
Працівники оперативно-розшукового управління департаменту Державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України спільно з працівниками столичної прокуратури затримали "на гарячому" двох посадовців Державної геологічної служби Міністерства охорони природи під час отримання хабара в розмірі 170 тис. грн.

Про це повідомляє департамент зв"язків з громадськістю МВС України. Натомість 30-річна керівник та 50-річна головний спеціаліст одного з управлінь зазначеної служби обіцяли представнику комерційного підприємства сприяти у видачі спеціального дозволу на користування надрами одного з родовищ з метою видобування підземних мінеральних вод. Крім того, хабар мав стати завдатком для невнесення до порядку денного засідання міжвідомчої робочої групи з надання надр у користування питання стосовно вказаного підприємства щодо можливого анулювання цього дозволу.

Прокуратурою Києва стосовно правопорушниць порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого ч.3 ст.368 ("Одержання хабара") Кримінального кодексу України. Зловмисницям загрожує позбавлення волі на строк від 8 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна. Наразі слідство триває, передає РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Двоє чиновників Мінприроди "погоріли" на отримані хабара в 170 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути