Ексклюзиви
пʼятниця, 18 квітня 2008 09:20

У Британії засудили двох чоловіків, які у п`яному стані чіплялися до дельфіна

Двох жителів Великої Британії засуджено до 120 годин громадських робіт і штрафу в 350 фунтів стерлінгів (695 доларів США) за те, що вони у стані сп`яніння чіплялися до дельфіна. Такий вердикт у четвер виніс магістратський суд міста Дувр (Dover).

27-річний Майкл Джукс (Michael Jukes) і 26-річний Деніел Бак (Daniel Buck) визнані винними в тому, що рано вранці 9 червня 2007 року, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп`яніння, чіплялися до дельфіна на ім"я Дейв, що живе в Ла-Манші недалеко від Дувра.

Чоловіки поверталися з вечірки і вирішили по дорозі скупатися. Дельфін, який живе на волі, але звик до уваги людей, дозволив чоловікам підпливти до себе. Опинившись поруч з дельфіном, Бак схопив його за спинний плавник, а Джукс ударив кілька разів по череву. Незважаючи на те, що чоловіки купалися о 05:00 ранку, знайшлися свідки, які повідомили, що докучання дельфіну вони супроводжували криками: "У Флоріді люди платять за таке сотні доларів!".

Магістратський суд, під час розгляду справи Джукса і Бака, заслуховував свідчення експертів, що займаються дельфінами, які повідомили, що витівки п`яних купальщиків могли налякати Дейва. Підсудні своєї провини категорично не визнали, заявивши, що дельфін отримав не менше задоволення, ніж вони самі, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Британії засудили двох чоловіків, які у п`яному стані чіплялися до дельфіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути