субота, 10 травня 2008 13:10

Донька Джорджа Буша виходить заміж (ФОТО)

Одна з двох дочок-двійнят Президента США Джорджа Буша сьогодні, 10 травня, виходить заміж.

Церемонія одруження Джені Буш і її обранця Генрі Хегера, сина тютюнового магната, пройде на сімейному ранчо Бушів в Кроуфорді (штат Техас).

За словами нареченої, вони з Генрі не захотіли влаштовувати весілля в Білому домі, і їх одруження пройде "на відкритому повітрі". Як повідомляє телеканал "Вести", на весілля запрошено близько 200 гостей, більше половини з яких - родичі нареченого і нареченої. Решта запрошених - близькі друзі.

Дружина Президента США Лора Буш вирішила не удаватися до послуг весільних агентів і сама разом з дочками спланувала всі деталі майбутньої церемонії. Весільне плаття з шлейфом, прикрашене бісером і вишивкою, спеціально для Д.Буш зшив відомий американський модельєр Оскар де ла Рента.

Представники адміністрації США офіційно досить скупо коментує майбутню подію. Як заявив в минулу п"ятницю заступник прес-секретаря Білого дому Дон Джондро, весілля проводитиметься як "приватний захід для сімей Бушів і Хегерів". Одночасно Д.Джондро пообіцяв, що пресі буде надана "додаткова інформація" про цю подію. Швидше за все, журналісти отримають цю інформацію лише після завершення урочистих церемоній, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ.

Зараз ви читаєте новину «Донька Джорджа Буша виходить заміж (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути