вівторок, 11 вересня 2012 16:07

Донецький блогер нажахав читачів фотографіями "покращеної" Макіївки
11

Фото: Фото: dennislapin.livejournal.com

"Наскільки переможена руїна, можна побачити на прикладі Макіївки - місто, розташоване в 10 кілометрах від Донецька, - пише блогер Денис Лапін. - Сьогодні волею випадку опинився в центрі Кіровського району міста Макіївки. Сталося так, що університетська машина стала як укопана навпроти прохідної заводу , а до приїзду допомоги було близько години. Це був вирішальний момент, щоб піти і подивитися, як перемогли розруху в не найгіршому місті Донбасу. Причому, зауважте, до Донецька не більше десятка кілометрів ".

На фотографіях блогер фіксує зарослий бур'яном центр Макіївки, рейки міського трамваю потопають у зелені, місцевий Палац культури розвалюється на очах - вхід туди заборонений під страхом смерті через нещасний випадок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донецький блогер показав, як чиновники грабують "на благоустрої"

"Спочатку мені здалося, що я потрапив у загублений світ. Зауважте, це не Прип'ять, а Макіївка - один з індустріальних центрів Донбасу. Подекуди з-під асфальту і бурхливої ??рослинності проглядають трамвайні рейки, до яких свого часу не дістався Василь Джарти , який приніс цьому місту збитків більше, ніж татари Русі ", - пише він.

Блогер зазначає, що єдина річ, яка протікає в місті більш-менш активно - це передвиборна агітація.

"Вибори не обійшли стороною цей райський куточок. Терміново їдьте у Кіровський район Макіївки і подивіться на все своїми очима. Час відкрити очі, а то" покращення "прийде до вас. Тут не можна жити, можна повільно і болісно вмирати", - закінчує розповідь Лапін .

Зараз ви читаєте новину «Донецький блогер нажахав читачів фотографіями "покращеної" Макіївки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

503

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути