понеділок, 15 березня 2010 09:16

Донеччанці продали волосся з гнидами для нарощування

Донеччанці продали волосся з гнидами для нарощування

22-рiчна перукарка з Донецька Наталiя Григолiя подає до суду на магазин, де продають товар з педикульозом.

Натуральне довге волосся дівчина купила в одному з магазинів Донецька, який розташований на пр. Ілліча. Оскільки вона постійний клієнт магазину і має дисконт, їй продали накладне волосся з 5-відсотковою знижкою.

Наталія заплатила 1187 гривен 50 копійок. А прийшовши додому, розгледіла в купленому волоссі гниди (личинки воші). Повернувшись до магазину, вона зажадала, щоб їй повернули гроші або обміняли товар на якісний. Але, як запевняє Наталія, замість цього вона наткнулася на образи.

"Я часто купую в цьому магазині товари для стрижки і укладання волосся, - сказала перукар. - Але директор магазину (він же - власник) публічно назвав мене аферисткою і наказав своїм працівникам більше не пускати мене на поріг. А по секрету від продавців я дізналася, що до них прийшла ціла партія такого волосся!"

Наталія звернулася в санітарний пропускник Донецької міської дезинфекційної станції, де в представленому нею волоссі були виявлені сухі гниди. Дівчина звернулася в управління із захисту прав споживачів і поскаржилася на хамське обслуговування в торговельний відділ міськвиконкому.

На підставі Закону про захист прав споживачів вона має намір через суд отримати повернення вартості товару і компенсацію моральної шкоди. Наталія вважає, що її покупка несе в собі загрозу зараження педикульозом.

Куплене волосся мало бути використане для нарощування.

Зараз ви читаєте новину «Донеччанці продали волосся з гнидами для нарощування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути