Ексклюзиви
пʼятниця, 30 листопада 2012 11:42

Дочці відомого бізнесмена заборонили грати у теніс від імені України

Дочці відомого бізнесмена заборонили грати у теніс від імені України
Фото: ipress.ua

Дочці українського бізнесмена Дениса Олійникова, який ховається від політичних переслідувань за кордоном, заборонили брати участь у міжнародних тенісних турнірах під прапором України.

Про це повідомив бізнесмен на сторінці своєї дочки в Facebook, передає Українська правда.

Олійников написав, що з 2010 року і по даний час його дочка, Олександра Олійникова, бере участь у міжнародних юніорських тенісних турнірах під прапором України.

"При цьому 100% витрат на участь у змаганнях завжди покривалося батьками - жодного разу в житті ми не отримували від Федерації Тенісу України ні грошей на проїзд, проживання, харчування спортсменів, ні будь-якої організаційно-технічної допомоги", - написав він.

Олійников розповів, що в даний час для його дочки в Хорватії створені практично ідеальні умови для занять тенісом.

"У той же час ми до останнього моменту "плекали надію" виступати під українським прапором. У січні 2013 року ми запланували для дочки участь у тенісному турнірі Tennis Europe в Швеції", - сказав бізнесмен.

Олійников пояснив, що процедура заявки на міжнародні юніорські турніри припускає схвалення списків учасників Федерацією Тенісу України.

"Ми звернулися до Федерації для отримання такого схвалення ... Сьогодні ми отримали офіційну відповідь, у якій говориться, що ФТУ більш не розглядає Олександру як українського гравця і не планує зараз і надалі надавати їй право на участь у турнірах від імені України і під її прапором", - йдеться в повідомленні.

"У цих умовах у нас не залишається іншого вибору, окрім як продовжити виступи під прапором іншої держави або міжнародних організацій. Остаточне рішення буде прийнято найближчим часом", - розповів він.

Він заявив, що вся його сім'я була і залишається українцями.

"Ми змушені відмовитися від виступів під прапором України - точніше, нас змушують до цього. Ми приймаємо це рішення з великим жалем - але у нас просто немає іншого вибору", - сказав Олійников в заяві.

 

Зараз ви читаєте новину «Дочці відомого бізнесмена заборонили грати у теніс від імені України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути