вівторок, 01 листопада 2011 09:10

"Welcome to hell!" - На Хеловін під вікна Януковичу принесли ананаси
11

Фото: Фото з ЖЖ Олени Білозерської

Активісти Комітету учасників помаранчевої революції (КУПР) провели свято Хеловін біля Адміністрації президента, пише "Українська правда".

Як повідомляє блогер Олена Білозерська з посиланням на Олександра Місюру у своєму ЖЖ, затримані троє: Сергій Мельниченко, Вадим Лісовий і Павло Целовальников.

"Замість гарбузів були ананаси (бо "Спасибі мешканцям Донбасу за ананаса"), люди були вдягнені – хтось у роби в'язнів, хтось в балахони катів", - повідомляє Білозерська.

"Тримали гасла: "Спасибо жителям Донбасса!", "Welcome to hell!" і "Ешь ананасы, рябчиков жуй, день твой последний приходит, буржуй!", - додає вона.

За словами Місюри, ідея акції виникла буквально за годину до її проведення, активісти сконтактувалися телефоном, швидко з'їхалися і привезли реквізит.

"А на Банковій на них уже чекав автобус "Беркуту" і підполковник Бойко, який сказав: "Ми вам не дамо провести акцію". "А хіба ми плануємо якусь акцію?" - запитали КУПРівці. - "Так, плануєте. Акцію з екзотичними фруктами", - переповідає Білозерська.

"У результаті до АП активістів не підпустили, акцію провели біля пам'ятника Франку", - зазначає вона.

Єдине пояснення, яке бачить Місюра - телефони прослуховувались. Щоправда, на місці були кореспонденти кількох видань, яких запросили самі активісти, зазначила Білозерська.

Зараз ви читаєте новину «"Welcome to hell!" - На Хеловін під вікна Януковичу принесли ананаси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути