Ексклюзиви
четвер, 13 листопада 2008 11:33

Для школярів видали книгу по сексу у ванні (ФОТО)

Британські школярі з четвертого класу помилково отримали поради про те, як займатися сексом у ванні. 42 дитина у віці 8-9 років під час візиту до супермаркету отримала в подарунок книжки, де містилися відповідні картинки для дорослих, пише газета TheDailyMail.

Діти з початкової школи в графстві Саффолк, що відправилися в магазин Sainsbury"s, їхні батьки і вчителі явно не чекали, що в книжці з нешкідливою назвою "Зміни світ за п"ять фунтів" будуть зображені 12 поз для сексу у ванні. Підпис під малюнками свідчить: "Економте воду. Розважайтеся. Головне вилазьте, поки все не зморщилося".

Вказана книга, що продається під слоганом "спробуйте сьогодні що-небудь нове", як випливає з назви, коштує п"ять фунтів. Автори видання пропонують для різноманітності голитися в інтимних місцях, розмовляти з незнайомцями або роздавати свій телефонний номер випадковим перехожим.

Книгу випустила фірма We Are What We Do ("Ми - це наші справи"), яка закликає читачів змінювати навколишній світ за допомогою дрібниць. У асортименті видавництва є і дитяча версія книги під назвою "Навчи свою бабусю писати sms", але, на жаль, в руки школярів з Саффолка потрапив "дорослий" варіант.

Скандал вибухнув, коли батько однієї з школярок побачив, як та разом з подружками хіхікає над книгою, і зацікавився її змістом. "Я ошаленів, - розповідає 37-річний Ендрю Додд, батько 8-річної Лори. - Було неправильно і безвідповідально давати таке дітям".

Навіть більше батьків розсердила порада "розмовляти з незнайомцями" - адже картинки із зображеннями сексу діти, "на щастя, по-справжньому не зрозуміли". Магазин Sainsbury"s в якості компенсації подарував Лорі сертифікат на 30 фунтів стерлінгів для здійснення покупок.

Офіційний представник мережі супермаркетів відзначив, що була допущена "ненавмисна помилка". "Це вкрай забавна книжка про те, як змінити світ на краще, але вона не призначена для дітей", - пояснив він.

"Книги були видані головним офісом персоналу магазину, оскільки там мовилося про корисну діяльність компанії в області екології. У магазині залишилося декілька вільних копій, і їх подарували дітям, що прийшли," - розповів прес-секретар.

"Обкладинка виглядала дитячою. Сталася помилка, і ми б хотіли вибачитися за будь-які заподіяні незручності. Безумовно, це більше ніколи не повториться", - пообіцяли в компанії.

Зараз ви читаєте новину «Для школярів видали книгу по сексу у ванні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути