вівторок, 15 листопада 2022 06:01

Для кого цей день стане магічним – гороскоп на 15 листопада

Для кого цей день стане магічним – гороскоп на 15 листопада
У вівторок після обіду з'являться сили та можливості щось змінити на краще. Фото: pixabay.com

15 листопада не приймайте доленосних рішень. Від середи з'явиться більше можливостей заробити. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не поспішайте приймати рішення, - говорить астрологиня. – Дайте собі достатньо часу для всебічного розгляду поточних питань. Надмірна самовпевненість нашкодить. Умійте сумніватися в правильності своїх суджень. У вівторок після обіду з'являться сили та можливості щось змінити на краще. Не проґавте свій шанс. Наплануйте побільше справ. День загострення конфліктів між старшим і молодшим поколіннями. Майте терпіння. Не наговоріть дітям зайвого. Дозвольте їм учитися на своїх помилках. Язик – ваш ворог. Стежте за словами. Те, що скажете по секрету, скоро використають проти вас. Магічним цей день стане для Овнів і Козерогів. Отримаєте пропозиції, перед якими важко буде встояти".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не сваріться з тими, кого любите. Зараз кохані погано розумітимуть одне одного. Виникатимуть збої у передачі інформації. Не треба купувати телефони та комп'ютери.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Усі навколо багато обіцятимуть, але мало що виконають. Перепон на шляху до вашого щастя вистачатиме. Домовленості втратять свою актуальність. Збільшаться витрати на потреби дітей. Не намагайтеся зблизитися з людьми, які уникають вашого товариства.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Багатьох накриють депресія і відчуття безвиході. Використайте цей час, щоб краще зрозуміти себе. Занурюйтеся у думки, прислухайтеся до інтуїції. Це допоможе швидко визначитися, чим варто займатися далі.

Рак (22 червня – 22 липня)

Негаразди обійдуть вас стороною. Сил і мудрості вистачить, аби пройти по мінному полю неушкодженим. Прислухайтеся до підказок долі і порад літніх родичів. Невеликі додаткові заробітки покриватимуть ваші потреби.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не варто розривати стосунки і висувати претензії коханим. Краще завантажте себе роботою. Так вдасться уникнути непотрібних сварок і балачок.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Погано почуватимуться лише ледарі. Працьовиті отримають цікавий досвід, який скоро стане у нагоді. Не витрачайте часу на службовий роман. Він закінчиться плачевно для обох. Висококалорійні страви замініть овочами і фруктами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чиє життя кардинально зміниться на краще – любовний гороскоп на листопад

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Це період цікавих знахідок. Знадобляться додаткові кошти на ремонт авто. Звертайтеся тільки до перевірених майстрів. Частіше відкладайте хатні справи, щоб поспілкуватися з дітьми.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Нарешті вдасться розправити крила. Це вдалий період, аби складати плани на майбутнє. На все необхідне грошей вистачатиме. Стежте за курсом валют, заощаджуйте. У вас закохається кілька людей. Вчасно визначтеся, з ким хочете рухатися далі.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Ви погано розумітимете батьків, дітей та коханих, бо зосередитеся на власних потребах. Не варто купувати нове взуття. Воно швидко зноситься. Легко закохуватиметеся, але з початком нових стосунків краще зачекати.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Період скрутний, але повчальний. Багато хто опускатиме руки і втрачатиме цікавість до всього. Досить бурчати і сіяти песимізм між друзями. Цей період скоро закінчиться. Наберіться терпіння і працюйте без зволікань. Не тримайтеся за те, що вислизає з ваших рук.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Частіше спілкуйтеся з людьми, які піднімають настрій. Оминайте охочих поплакатися. Це заганятиме у депресію. Відпускайте людей і справи, що приносять невдачі. Віддайте потребуючим родинам одяг і техніку, якими не користуєтеся.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не варто йти до шефа з новими пропозиціями. Зарплатню не підвищать, а обов'язків додадуть. Стежте за оформленням гарантії, коли купуєте техніку. Скоро знадобиться ремонт.

Вівторок в Україні буде сухим та навіть сонячним. Водночас очікуються тумани. Температура повітря потроху стає низькою, але не скрізь.

Зараз ви читаєте новину «Для кого цей день стане магічним – гороскоп на 15 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути