субота, 13 квітня 2024 11:43

Для будівництва змінили русло річки: ЗМІ показали розкішний маєток Медведчука
6

Маєток колишнього лідера ОПЗЖ та нардепа Віктора Медведчука "Ведмежа діброва" у Закарпатській області охоплює понад 150 гектарів території.

Під час його будівництва навіть змінили русло гірської річки, щоб вона проходила біля будинку. Про це повідомляє ТСН.

Нині маєток уже передали в управління Агентству з виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА).

ЗМІ показали маєток Віктора Медведчука у Закарпатській області
Фото: скріншот
ЗМІ показали маєток Віктора Медведчука у Закарпатській області
ЗМІ показали маєток Віктора Медведчука у Закарпатській області
ЗМІ показали маєток Віктора Медведчука у Закарпатській області
ЗМІ показали маєток Віктора Медведчука у Закарпатській області

За словами керівника Західного міжрегіонального територіального управління АРМА Володимира Муржі, маєток розміщується на закритій території та складається з основного будинку на 2 400 квадратних метрів, а також будинку для гостей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оксана Марченко відкрила у Росії кіностудію - ЗМІ

"На території також є вертолітний майданчик, колиба, льох, каплиця, ферма з тваринами, де, до речі, досі виготовляють молочні продукти для споживання: сири, морозиво", - розповів Муржа.

На території заарештованого маєтку досі перебувають близько 10 співробітників. Вони розповідають, що Медведчук приїжджав туди із сім'єю і приймав гостей лише один-три рази на рік. Переважно це відбувалося під час свят.

Усередині будинку стоять дорогоцінні меблі, закриті білою тканиною або чорними пакетами для сміття. Працівники, які за цим усім доглядають, досі отримують зарплату від Медведчука.

Голова Агентства з розшуку та менеджменту активів Олена Дума зазначила, що на місяць на утримання маєтку витрачається понад 1 млн гривень.

"Усе це свідчить про те, що Медведчук і його сім'я мріють повернутися в Україну. Звісно, ми, свідомі українці, не повинні цього допустити, а все здобуте злочинним шляхом маємо реалізувати або віддати в управління", - сказала Дума.

За інформацією ТСН, раніше Медведчук із сім'єю добиралися в маєток на вертольоті, який пізніше АРМА передала військовим. На території маєтку також було знайдено автомобіль Maybach і колекцію з 20 наручних годинників. Їхню вартість ще встановлять експерти.

Зсередини показали яхту нардепа-зрадника Віктора Медведчука. Її арештували навесні 2022-го, а у лютому 2024 року Кабмін погодив Агентству з розшуку та менеджменту активів реалізацію судна.

Судно має 92 м завдовжки та 14 м завширшки. Медведчук купив її 2015-го.

Зараз ви читаєте новину «Для будівництва змінили русло річки: ЗМІ показали розкішний маєток Медведчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути