Ексклюзиви
середа, 16 липня 2008 15:54

Для американського Playboy вперше зніметься українка (ФОТО)

Солістка групи "NIKITA" Дарія Астаф"єва стала першою дівчиною в Україні і в країнах СНД, що отримала запрошення на зйомки в американському Playboy, повідомляють Подробности.

Тиждень вона житиме в знаменитому особняку Х"ю Хефнера в Беверлі Хіллз, відвідуватиме всі вечірки і зніматиметься в реаліті-шоу "PlayboyGirlsNextDoor". Крім того, Дарія пробуватиметься на ювілейну playmate року на честь 55-ліття американського Playboy.

Нагадаємо, в Україні Даша Астаф"єва відома ще і як ведуча прогнозів погоди на музичному телеканалі. Варто також відзначити, що Дарина вже є "дівчиною року" української версії Playboy. За словами деяких джерел, ініціатором ідеї роздягтися в час телевіщання погоди виникла у самої співачки, яка без утруднення демонструвала свої форми не тільки всій знімальній групі, але і глядачам, які тепер з нетерпінням чекають нового випуску "погоди на завтра".

"Це мій перший досвід в ролі ведучої, - призналася Даша, - А погода у мене завжди асоціювалася з Русланою Пісанкой. Ідея програми відразу мене зацікавила. Самі зйомки "ню" вийшли експромтом. Я сама запропонувала зробити погоду відвертішою".

Зараз ви читаєте новину «Для американського Playboy вперше зніметься українка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути