середа, 30 листопада 2011 14:27

Дитяча коляска-трансформер сама розкладається після натиснення кнопки
7

Фото: Фото: 4moms

У США розпочато прийом замовлень на першу в світі дитячу коляску-трансформер, яка сама складається і розкладається після натиснення кнопки.

Трансформер Origami - розробка американської компанії 4moms. Назва фірми перекладається і як "для мам", і як "чотири матусі": підприємство заснували жінки, які самі виховують дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 60-річний українець на візку вирушив у всесвітню подорож

Найпершою річчю, про яку подбали виробники - це безпека. По-перше, вбудовані в сидіння датчики виявляють присутність дитини і не дозволять Origami скластися разом з пасажиром. По-друге, одного натискання на кнопку недостатньо для того, щоб запустити процес трансформації, - щоб уникнути випадкових спрацьовувань після дотику до кнопки потрібно провернути кільце. По-третє, є прихований блокувач, який завадить скласти коляску цікавому малюкові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для управління новим інвалідним візком достатньо підморгувати і стискати зуби

На РК-дисплеї відображаються: індикатор заряду акумулятора (1), візуалізація з датчиків присутності дитини (2), температура повітря (3), інформація з одометра (4), показання спідометра (5).

Спинка сидіння регулюється в межах від 72 до 40 градусів, і розробники стверджують, що звели до мінімуму кількість точок можливого защемлення.

За допомогою адаптерів стандартне сидіння коляски можна замінити на люльку або автомобільне крісло. Вона укомплектована кабелем для зарядки будь-якого USB-сумісного пристрою. Ціна "орігамі" - $ 850. Якщо скупити всі опції, разом узяті, це додасть ще $ 200. Відвантаження покупцям замовлених зараз трансформерів почнеться в січні 2012 року.


Зараз ви читаєте новину «Дитяча коляска-трансформер сама розкладається після натиснення кнопки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути