вівторок, 18 жовтня 2011 16:37

Стівен Спілберг може взятися за четверті "Трансформери"

Стівен Спілберг може взятися за четверті "Трансформери"

Глава виробника ігор та іграшок Hasbro Брайан Голднер заявив, що в даний час компанія веде переговори з режисером Майклом Беєм і продюсером Стівеном Спілбергом про зйомки четвертого фільму серії "Трансформери". Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Третій фільм про інопланетних роботів був випущений в прокат з підзаголовком "Темна сторона Місяця" у червні 2011 року. Згідно з відомостями з сайту BoxOfficeMojo, стрічка зібрала в світовому прокаті понад 1,1 мільярда доларів США при бюджеті в 195 мільйонів доларів. Сукупні касові збори всіх трьох фільмів франшизи перевищують 2,6 мільярда доларів.

Годнер також підкреслив, що в даний час йде робота й над іншими фільмами, заснованими на іграх Hasbro. Зокрема, він нагадав, що в 2012 році вийде в прокат стрічка "Морський бій" ("Battleship"). Крім того, готується сценарій для фільму "Ouija".

При цьому Годднер додав, що Hasbro не планує використовувати "стратегію Marvel" і займатися виробництвом власних фільмів. Фільми серії "Трансформери" знімалися студією DreamWorks Pictures, а дистрибуцією займалася компанія Paramount.

Зараз ви читаєте новину «Стівен Спілберг може взятися за четверті "Трансформери"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі