Ексклюзиви
вівторок, 13 квітня 2021 13:11

"Дитину видавили синьою" - мати просить допомоги на реабілітацію донечки

Автор: Фото надане Тетяною Маслій
  5-річна Вікторія Четвертак із Запоріжжя  має епілептичну енцефалопатію, синдром Веста, тяжку форму епілепсії. На черговий курс реабілітації потрібно 50 тис.грн.
5-річна Вікторія Четвертак із Запоріжжя має епілептичну енцефалопатію, синдром Веста, тяжку форму епілепсії. На черговий курс реабілітації потрібно 50 тис.грн.

5-річній Вікторії Четвертак із Запоріжжя потрібна постійна реабілітація. Дівчинка має епілептичну енцефалопатію, синдром Веста, тяжку форму епілепсії. На черговий курс реабілітації потрібно 50 тис. грн.

"Віка хворіє з народження. Хоч під час вагітності ніяких патологій не було. Пологи почалися завчасно. У мене завузький таз, і треба було робити кесарів розтин. Але приймали пологи природнім шляхом. Дитину видавили синьою. Це стало наслідком всіх діагнозів. До 3 років ми "жили" в лікарнях. Лікарі казали: "Дитина безнадійна". Але ми не здаємося. Реабілітацію проходимо в київському центрі "Бобат". Займаємося вдома. І маємо чудові результати. Віка стала впевненіше тримати спину, більше працюють руки. А якщо працювати наполегливіше, то зможе і стояти. Наступний курс буде в серпні. Але коштів немає. Я після операції, мама в лікарні. У нас немає родичів. Ми залишились без житла, машини та будь-яких заощаджень. Доводиться звертатися по допомогу до небайдужих людей", - розповіла Gazeta.ua мати Тетяна Маслій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кістка руйнується швидко" - молодій волонтерці на лікування за кордоном потрібна допомога

Реквізити для допомоги:
картка Приватбанку: 4731 2196 1454 2086 або Монобанку: 5375 4141 1224 5211 - Маслій Тетяна Степанівна.

Фото надане Тетяною Маслій

Зараз ви читаєте новину «"Дитину видавили синьою" - мати просить допомоги на реабілітацію донечки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути