середа, 06 червня 2007 13:40

Директор з пістолетом врятував школу від батька з ножем

Батько одного з учнів Таллінської художньої гімназії з"явився туди з ножем, загрожуючи убити вчителя і директора, якщо вони не поліпшать оцінку його синові.

Директор гімназії Мярт Сультс, прийшовши на роботу, застав в гімназії стурбованих співробітників і "бліду вчительку", якою загрожував незадоволений батько учня. Відважний директор побіг за пістолетом, який зберігався в сейфі, наздогнав чоловіка біля воріт школи і, загрожуючи зброєю, примусив його піти.

Потім він сів в поліцейську машину, що приїхала за викликом, і відправився на пошуки підбурювача спокою. Чоловіка з ножем незабаром затримали. При цьому директор у присутності поліції пообіцяв, що "знайде тисячу причин зробити його інвалідом, якщо той ще хоч раз підійде близько до школи".

Відносно батька учня початий кримінальний розгляд по статті про загрозу, яка передбачає покарання у вигляді штрафу або року тюремного ув"язнення, повідомляє Роstimees.

Зараз ви читаєте новину «Директор з пістолетом врятував школу від батька з ножем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути