середа, 16 травня 2007 20:30

Дикі мавпи паралізували життя індійської столиці

Індійські парламентарі в середу 16 травня поставили вимогу уряду забезпечити захист від орд диких мавп, що окупували будівлю Національних зборів, міністерства і відомства в столиці країни.

"Мавпи прийшли в місто цілими батальйонами! Вони гризуть кабелі, знущаються з перехожих і нападають на них, крадуть речі і б"ються з дітьми на ігрових майданчиках", - обурюється депутат Малайсамі.

При цьому особливу невдоволеність народних обранців викликав той факт, що деякі примати уподобали ту ж вулицю, на якій звикли жити самі парламентарі. Навіть добре захищений офіс прем"єр-міністра країни не зміг стримати мавпячого натиску - чотирирукі були відмічені і там.

Парламентарі з різних фракцій звернулися по допомогу в цьому питанні в міністерство охорони навколишнього середовища, по коридорах якого мавпи теж вештаються як в себе вдома. Міністерство оборони, випереджаючи запит депутатів, вже підготувало цілий підрозділ з більших та зліших мавп. Ці примати спеціально навчені відловлювати менш дисциплінованих родичів.

Одночасно з цим Верховний суд Індії ухвалив, що всіх спійманих мавп необхідно відправляти в найближчий заповідник, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Дикі мавпи паралізували життя індійської столиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути