вівторок, 03 серпня 2010 14:55

Депутат міськради найняла трьох головорізів для побиття власного сина

Депутат міськради найняла трьох головорізів для побиття власного сина

Правоохоронні органи Миколаївської області проводять перевірку інформації щодо сварки в родині депутата міськради від ПСПУ Тамари Діамент. Жінку підозрюють в організації побиття власного сина.

19-річний Віктор Діамент звернувся з листом до місцевого видання "Преступности.НЕТ", в якому він стверджує, що мати найняла трьох невідомих, які побили його граблями, а також погрожували пістолетом і автоматами. Юнака госпіталізували зі струсом мозку та колотими ранами.

"Я навчаюся в Полтаві, приїхав на канікули додому, батька у нас немає. Вдома буваю дуже рідко - в основному буваю в друга. Вчора я сидів удома, грав на комп"ютері, прийшла мати, впустила невідомого чоловіка - високого, спортивної статури. Чоловік сказав, що мати поскаржилася, що я б"юся, розбишака, хотів витягнути мене з дому. Я запитав, що я конкретно зробив, але він нічого не зміг сказати", - розповів хлопець.

"Тоді він намагався силою мене витягнути, я відмовився, схопив ножиці. Після цього він збігав за двома своїми товаришами, які сиділи внизу в машині (вік усіх трьох у районі 30-35 років). Коли вони піднялися, другий схопив граблі, які були у нас вдома, і почав завдавати удари. У них була зброя - пістолет і автомат, якими вони погрожували", - зазначив він.

За словами Віктора, їх розборонив третій чоловік, який сказав, мовляв, знайшли з ким битися. Після того, як вони пішли, мати його друга викликала швидку, в клініці хлопцю поставили діагноз струс головного мозку та колоті рани рук.

Віктор Діамент написав заяву до міліції. "А мати теж на мене написала заяву. Вона не розуміє, що робить. Нещодавно вона вкрала у сусідки кофту або щось на зразок цього, сусіди на неї постійно скаржаться, але нічого не можуть зробити - вона ж депутат", - розповів він.

Варто зазначити, що це вже не перший кримінальний скандал навколо 47-річної Тетяни Діамент. У січні минулого року жінку підозрювали у скоєнні квартирної крадіжки. Тоді високопоставлений чиновник заявив у міліцію про те, що новоспечена народна обраниця, зламавши двері, з його приміщення вкрала оргтехніку.

Преступности НЕТ

Зараз ви читаєте новину «Депутат міськради найняла трьох головорізів для побиття власного сина ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути