середа, 21 жовтня 2020 12:07

"Денису потрібна реабілітація, щоб знову не стався рецидив" - багатодітна мати благає про допомогу

Автор: Фото надане Наталією Лісоволенко
  Денис Лісоволенко з Кропивницького 5 років бореться з хворбою
Денис Лісоволенко з Кропивницького 5 років бореться з хворбою

Денис Лісоволенко з Кропивницького 5 років бореться з хворбою. У нього виявили патологічне вогнище шийки стегна (рецидив), перелом шийки лівого стегна, фіброзну дисплазію та закриття зони росту правої ноги. Хлопчик переніс чотири операції. На реабілітацію багатодітна сім'я просить допомоги.

"У Дениса через гормональний збій на стегні виросла кіста. Її виявили не відразу. Син 1,5 місяці був у гіпсі. Кістка не зрослася. Причину виявили через кілька місяців. В Харкові видалили кісту. Поставили імплант, а кістки з'єднали пластиною. Її зняли через рік. Згодом стався рецидив. Знову операція. Вже на обох ногах. На лівій видалили кісту і поставили імплант. Праву ногу тимчасово "запломбували", щоб не росла. Бо вже довша на 4 см. Тепер Денису потрібна реабілітація, щоб не стався рецидив. Він потребує препаратів для прирощування імплантату. Це 5 тисяч гривень на місяць. Плюс витрати на ортопедичні пластирі для перев'язок. Щоразу майже 200 гривень витрачаємо. Потрібні одноразові пелюшки, осіннє і зимове ортопедичне взуття. Просимо в людей будь-якої допомоги", - розповідає Gazeta.ua мати Наталія Лісоволенко.

Автор: Фото надане Наталією Лісоволенко
  Денис Лісоволенко з Кропивницького 5 років бореться з хворбою
Денис Лісоволенко з Кропивницького 5 років бореться з хворбою

Подружжя Лісоволенків має четверо синів і троє дочок. Найменшій дитині три роки, найстаршому сину 15 років.

"Денис в нас співав, танцював, грав в шкільній футбольній команді. Служить при місцевій православній церкві. Підміняє "пєвчих", читає зі священиком молитви. Мріє до всього цього повернутися якомога швидше", - говорить Наталія Миколаївна.

Реквізити для допомоги:

Карта Приватбанку: 4149 4993 4720 4305 (рідний брат Лісоволенко Максим Юрійович) або Ощадбанку: 4790 8200 1425 8815 (Лісоволенко Наталія Миколаївна). Її контакти: (0) 99 288 48 15.

Зараз ви читаєте новину «"Денису потрібна реабілітація, щоб знову не стався рецидив" - багатодітна мати благає про допомогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути