Ексклюзиви
понеділок, 14 вересня 2020 18:25

"Денис служить при православній церкві" - на лікування сина багатодітна мати просить допомоги

"Денис служить при православній церкві" - на лікування сина багатодітна мати просить допомоги
Денис бореться з хворобою 5 років. Фото надане Наталією Лісоволенко

У 14-річного Дениса Лісоволенка з Кропивницького виявили патологічне вогнище шийки стегна (рецидив), перелом шийки лівого стегна, фіброзну дисплазію та закриття зони росту правої ноги.

Хлопець бореться з хворобою 5 років. Запланована четверта операція. На лікування потрібна допомога.

"У 9,5 років в Дениса почало тягнути ліву ногу. Це було в березні. Через гормональний збій, на стегні виросла кіста. Її вчасно не виявили, тому лопнула кістка. Син 1,5 місяці носив гіпс. Коли зняли, не помітили, кістка все одно не зрослася. Денис ходив з поламаною ногою. Лише у вересні виявили причину. Сина прооперували в Харкові. Видалили кісту і поставили імплант. Кістки з'єднали пластиною, яку зняли через рік. Але стався рецидив. Сьогодні їдемо в Харків. Цього разу оперуватимуть обидві ноги. На лівій видалятимуть кісту і поставлять імплант. На правій пластинами тимчасово запломбують ріст кістки. Бо здорова нога вже довша на 4 см", - розповідає Gazeta.ua мати Наталія Лісоволенко.

Подружжя Лісоволенків має четверо синів і троє дочок. Найстарший син вже студент, найменшій дочці три роки.

"Денис в нас другий. До хвороби вів активний спосіб життя. Співав, танцював, грав в шкільній футбольній команді. Служить при місцевій православній церкві. Має богослужбовий одяг. Допомагає священнику, його допускають в вівтар. Підміняє "пєвчих", читає зі священиком молитви. Мріє до всього цього повернутися якомога швидше. Сьогодні їдемо в Харків на чергову операцію. А назад мер Кропивницького Андрій Райкович пришле за нами машину. На операцію потрібно було зібрати 60 тисяч гривень. Допомогли благодійні фонди, церква і небайдужі люди. Але гроші треба будуть ще на реабілітацію. Тому звертаємося до небайдужих людей за допомогою. Будемо вдячні за кожну гривню", - говорить Наталія Миколаївна.

Реквізити для допомоги:

Картка Ощадбанку: 4790 8200 1425 8815 (Лісоволенко Наталія Миколаївна). Її контакти: (0) 99 288 48 15.

Зараз ви читаєте новину «"Денис служить при православній церкві" - на лікування сина багатодітна мати просить допомоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути