вівторок, 07 листопада 2023 09:10

День шансів і суперможливостей – які п'ять знаків отримають все, чого захочуть

День шансів і суперможливостей – які п'ять знаків отримають все, чого захочуть
Проводьте час із приємними для вас людьми. Фото: pixabay.com

7 листопада відкладіть переїзд на нове місце проживання. Пошуки нової роботи краще почати в середу. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Місяць максимально віддалений від Землі, - каже астрологиня. – Уповільнюються реакції людей на зовнішні подразники. Важко йтиме аналітична робота. Швидко наставатиме втома. Знижується продуктивність праці. Не слід планувати щільного графіку роботи. Загострюються фобії й депресивні стани. Не бажано залишатися на самоті. Проводьте час із приємними для вас людьми. Не викладайте свого резюме в мережі. Воно залишиться поза увагою. Бережіть очі від травм і перевантаження. Більше гуляйте. Не експериментуйте з дієтами. Це день шансів для Тельців, Терезів, Скорпіонів, Козорогів і Риб. Відкриєте для себе суперможливості та отримаєте все, чого забажаєте".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Займіться підведенням підсумків своєї роботи за два попередні місяці. Помітите, як багато всього втигли і що завадило вам досягти ще кращих результатів. Час позбавитися шкідливих звичок. Легко буде кинути курити.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Сміливі фінансові кроки дадуть добрий результат. Призначайте ділові переговори на обід. Перед цим добре почастуйте співрозмовника. На голодний шлунок домовитися навряд чи вдасться. Шеф-кухарі цього дня готуватимуть справжні шедеври.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Утримуйте розумний баланс між витратами й прибутками. Не час здійснювати великі покупки. Придбана нерухомість матиме недоліки. Перш ніж заселитися у неї, вам доведеться робити ремонт. Куплені автомобілі більше часу стоятимуть в майстерні, ніж їздитимуть.

Рак (22 червня – 22 липня)

Відкриєте у собі цілительські здібності та уміння передбачати майбутнє. Це особливий час, який допоможе розібратися у своїх бажаннях. Скористайтеся нагодою позбавитися шкідливих звичок та небажаних людей у своєму оточенні.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Прибутки потроху зростають. Можна вільно розпоряджатися наявними коштами. Не позичайте людям гроші. Вони довго не повертатимуть їх. Виявляти щедрість слід з розумом.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не картайте себе, якщо щось не виходить. Відпустіть ситуацію – і здивуєтеся, як швидко вона вирішиться на вашу користь. Не варто висувати свою кандидатуру на змагання. Конкуренти будуть надто сильними. З участю у конкурсах зачекайте до грудня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стільки грошей вам і не снилося – фінансовий гороскоп на листопад

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Мало які справи вдасться зрушити з місця. Не шукайте терміновий вихід із ситуації. Все вирішиться після обіду. Відчуєте приплив сил та полегшення. Це вдалий день для роботи на присадибній ділянці. Наведіть порядок. Можна садити та підрізати дерева.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не приймайте важливі рішення під тиском. Добре все обдумайте, перш ніж погодитися на участь у якомусь проекті чи на нову посаду. Щоб мрія стала реальністю, доведеться братися за роботу від світанку. Вранці ви будете більш продуктивними та цілеспрямованими.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Одноманітність дратуватиме. Хотітиметься змін, тому затієте ремонт. Підбирати ламінат і шпалери краще ввечері, меблі купуйте після обіду. Дратуватиме, що коханим від вас треба тільки гроші. Вони активно розпоряджатимуться сімейним кошторисом. Стримуйте свій гнів і матеріальні претензії.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Час розвитку та самопізнання. Записуйтеся на курси іноземних мов, вчіться водити авто. Ці знання допоможуть збільшити заробітки у майбутньому. Не відмовляйтеся від пропозиції швидко заробити гроші. Це ваш зоряний час.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Повернеться натхнення. Робіть те, що планували, і отримуйте задоволення від результату. Не сваріться з батьками та коханими. Горніться до тих, кого любите. Не зловживайте енергетиками та кавою, щоб не спровокувати безсоння.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не прагніть добитися чогось самотужки. Заручіться підтримкою людей, яким довіряєте. Зачекайте, якщо планували відкрити власну справу. Вкладені гроші навряд чи зможете повернути.

Тиждень з 6 по 12 листопада – період високої працездатності та ефективності. Астрологиня назвала знаки, яким цей період принесе нереальні заробітки.

Зараз ви читаєте новину «День шансів і суперможливостей – які п'ять знаків отримають все, чого захочуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути