четвер, 02 листопада 2023 14:05

Стільки грошей вам і не снилося – фінансовий гороскоп на листопад

Стільки грошей вам і не снилося – фінансовий гороскоп на листопад
Не економте на рекламі. Дозвольте світу дізнатися про вас. Фото: pixabay.com

У листопаді гроші йтимуть до розумних. Це час успішних стартапів. Ваші ідеї знаходитимуть спонсорів. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не соромтеся заявляти про себе, - говорить астрологиня. – Вас помічатимуть серед натовпу. Легко вдаватиметься те, що не можна було зрушити з місця протягом року. Гарні заробітки приноситиме торгівля в інтернеті. Не економте на рекламі. Дозвольте світу дізнатися про вас. Багатими та успішними будуть Риби, Раки, Стрільці і Терези. Стільки грошей вам і не снилося. Зумійте мудро розпорядитися цими фінансовими надходженнями".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Заробітки не настільки високі, як ви собі уявляли, але відмовляти собі у чомусь не доведеться. Тримайте на відстані підлеглих, аби не змогли вас підсидіти.

Телець (21 квітня – 20 травня)

У листопаді вдасться накопичити солідний капітал і спланувати фінансову політику на кілька років вперед.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Скористайтеся можливістю отримати другу вищу освіту. Це допоможе збільшити заробітки. Змініть інтер'єр в оселі. Вдало пройде ремонт, який розпочнете після 10 листопада.

Рак (22 червня – 22 липня)

Це невдалий час для будівництва, купівлі нерухомості чи поїздок далеко від дому. Не поспішайте складати фінансові плани на наступний рік. Тихіше їдеш – далі будеш. Придивіться до конкурентів, проаналізуйте успіхи та невдачі цього року.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Від ваших рішень багато чого залежатиме. Заробітна платня збільшиться, але й вимоги зростуть. Не чекайте, що щось вирішиться без вас. Наполеглива праця допоможе збільшити заробітки.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Джерелом неспокою у домі будуть племінники і молодші родичі. Доведеться жертвувати часом та інтересами заради вирішення їхні проблеми. Запасіться терпінням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ваше життя докорінно зміниться на краще – назвали два знаки-переможці

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Це місяць шансів. Не відмовляйтеся від планів через перепони. Доля даватиме їх для того, щоб застерегти і дати час добре все обдумати. Велику роль відіграють друзі. Вони зроблять набагато більше, ніж родичі.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Розширюйте власний бізнес, співпрацюйте з людьми, які займаються схожою діяльністю. Найважливіші події відбуватимуться в особистому житті. Не варто через це відмовлятися від власних планів. Ви зумієте за місяць переробити справ більше, ніж за рік.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Рівень заробітку не відповідатиме вашим вимогам. Але з пошуками нової роботи треба зачекати. Слушних пропозицій не отримаєте. Кінець місяця винагородить за плідну і наполегливу працю.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Це один із найбільш плідних періодів осені. Використовуйте усі можливості, аби досягти бажаного. Призначайте ділові переговори на початок місяця. Легко буде домовитися про вигідне фінансування на 2024 рік.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Зацікавитеся усім навколо. Оберіть щось одне – тоді зумієте розкритися наповну. Не перескакуйте з одного виду діяльності до іншого. Заробітки будуть високими і стабільними.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Приймайте запрошення на нові посади. Лідерські здібності допоможуть стати душею команди. Найкраще зароблятиметься в кінці місяця.

Астрологиня зробила прогноз на 2024 рік і розповіла, коли закінчиться війна.

Зараз ви читаєте новину «Стільки грошей вам і не снилося – фінансовий гороскоп на листопад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути