четвер, 16 січня 2020 21:43

Що сталось з полковником, який говорив про інтеграцію з росіянами

Що сталось з полковником, який говорив про інтеграцію з росіянами
Ноздрачова понизили у посаді. Фото: УНІАН

Начальника Управління цивільно-військового співробітництва Збройних сил України, полковника Олексія Ноздрачова понизили у посаді.

12 грудня 2019 року він заявив, що українська армія готова до інтеграції і співробітництва з бойовиками на Донбасі та збройними силами Російської Федерації. Військова служба правопорядку повідомила. що службове розслідування щодо нього закінчилось.

"У ході розслідування військовослужбовець надав вичерпні пояснення та, зокрема, пройшов ретельну процедуру опитування з використанням поліграфу. Обставини та умови події також були всебічно вивчені фахівцями військової контррозвідки Служби безпеки України", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відсторонять від службових обов'язків полковника, який говорив про інтеграцію з росіянами

Перевірка встановила, що стороннього впливу на полковника не було, однак він грубо порушив норми діяльності військовослужбовців.

"За результатами службового розслідування полковника Олексія Ноздрачова притягнуто до дисциплінарної відповідальності - пониження у посаді. Подальше проходження служби військовослужбовцем не буде пов'язане з керівництвом підрозділом цивільно-військового співробітництва Генерального штабу ЗС України", - зазначили у ВСП.

12 грудня на круглому столі "Національна стійкість: нові підходи у вирішенні старих проблем" начальник управління цивільно-військового співробітництва ЗСУ полковник Олексій Ноздрачов заявив, що українська армія готова до інтеграції і співробітництва з бойовиками на Донбасі та збройними силами Російської Федерації та спровокував скандал.

Зараз ви читаєте новину «Що сталось з полковником, який говорив про інтеграцію з росіянами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути