понеділок, 07 листопада 2022 06:00

Чотири знаки зодіаку, у яких життя зміниться на краще – гороскоп на 7 листопада

Чотири знаки зодіаку, у яких життя зміниться на краще – гороскоп на 7 листопада
Мудрі і терплячі зуміють помиритися із родичем, конфлікт із яким тягнувся роками. Фото: pixabay.com

7 листопада всього досягатимете наполегливою працею. Це день приємних сюрпризів і неймовірних поворотів долі. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Грошей у кишені стане більше, - говорить астрологиня. – Не спішіть нести їх у банк чи віддавати на зберігання комусь із друзів. Понеділок - переддень місячного затемнення. Загострюються всі протиріччя. Зростає агресивність у людей і тварин. Слідкуйте за своїми словами. Цього дня можна легко нажити собі ворогів. Мудрі і терплячі зуміють помиритися із родичем, конфлікт із яким тягнувся роками. Можете зустріти людину своєї мрії, а до кінця року піти з нею під вінець. Життя Овнів і Терезів, Скорпіонів і Стрільців зміниться на краще. Кохані можуть втомитися від вашого постійного бурчання. Схаменіться. Марно вимагати від партнера більше, ніж той може дати".

Овен (21 березня – 20 квітня)

День випробовуватиме на стійкість. Будьте готові приймати швидкі рішення. Знадобиться терпіння та вміння пристосовуватися до нових умов.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Краще відкласти шлюб та утриматися від відряджень. Нарікатимете на малі заробітки та оформлятимете документи для виїзду за кордон.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Розкриєте у собі можливості, про які не здогадувалися. Скористайтеся цим періодом, аби збільшити заробітки і сміливо заявити світу про себе.

Рак (22 червня – 22 липня)

Це найбільш несприятливий день тижня. Зведіть витрати до мінімуму. Не варто йти до шефа з проханням про підвищення заробітку. Менше говоріть. Нехай красномовними будуть ваші вчинки. Снитимуться тривожні сни. Вони не стануть віщими.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не відмовляйтеся від матеріальної підтримки з боку близьких. Необдумані дії відштовхнуть коханих. Вони чекають від вас шляхетних вчинків. Виявляйте свої найкращі сторони. Не варто шукати партнерів на сайті знайомств.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Відчуєте приплив сил і повернетеся до справ, у яких вам нема рівні. Вдасться знайти хорошого друга і вчителя. Не ігноруйте людей, які хочуть познайомитися з вами в соцмережах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптикиня дала обнадійливий прогноз на кінець осені

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не варто заключати важливі угоди, брати позики та купувати смартфони. Люди стають тривожними. Багатьох турбуватиме високий тиск та запаморочення. Вагітним варто провести ці дні вдома.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не варто багато планувати. Вдасться менше, ніж ви того очікували. Краще не брати участь у конкурсах. Результат засмутить. Добре вестиметься колекціонерам. Є шанс придбати цінну річ за невеликі гроші.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не вмішуйтеся у справи знайомих, бо наживете собі ворога. Фінансова криза не дозволить жити, як звикли. Доведеться відмовитися від нової моделі смартфона та відкласти на кілька тижнів похід у ресторан.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Життя буде жорстким вихователем. Воно відвертатиме від того, що вам не потрібно. Тому не засмучуйтеся, що деяким планам не судилося здійснитися. Прислухайтеся до того, куди веде доля.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Уникайте стресових ситуацій – і настрій неодмінно покращиться, а справи підуть угору. В особистому житті усе налагодиться, якщо не вимагатимете від коханих щогодинного звіту, де вони та що роблять.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Від вас очікують серйозних кроків. Ви ж усамітнитеся вдома та уникатимете гостей. Не варто обмінювати валюту, купувати квартиру чи авто. Це не покращить ваше життя, а стане проблемою надовго.

У листопаді відбудуться кардинальні зміни в особистому житті. Кохані будуть сповнені ентузіазму. Ідіть їм на зустріч.

Зараз ви читаєте новину «Чотири знаки зодіаку, у яких життя зміниться на краще – гороскоп на 7 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути