Ексклюзиви
четвер, 23 вересня 2010 20:09

Чоловіки з гарним апетитом мають більше сексу

Чоловіки з гарним апетитом мають більше сексу
Ще в ранньому дитинстві можна визначити сексуальну активність і кількість майбутніх інтимних зв"язків представників сильної статі.

Про це заявили недавно філіппінські вчені. Результати проведеного ними дослідження показали, що хлопчики, які їдять великі порції і швидко набирають вагу, згодом не можуть поскаржитися на слабку потенцію. Їх статеве життя відрізняється більшою насиченістю та різноманітністю, ніж у тих, хто, як говорять, "мало каші їв".

Керівник наукової групи Крістофер Кузава зазначив, що у всіх новонароджених чоловічої статі протягом невеликого періоду часу спостерігається підвищений рівень гормону тестостерону, який відповідає у дорослих людей за схильність до еротичних переживань.

Майбутні Казанови в ніжному віці не страждали відсутністю апетиту. У них швидше наступав період статевого дозрівання, вони раніше починали вести статеве життя і, будучи молодими чоловіками, вони частіше зустрічалися з дівчатами і вступали з ними в інтимні стосунки.

Всього в ході експерименту фахівці вивчили медичні дані і анкети восьми сотень представників сильної статі, від новонароджених до 22-річних.

Раніше фахівці з"ясували, що трудоголіки є найкращими коханцями, а секс на першому побаченні часто закінчується весіллям.

Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Чоловіки з гарним апетитом мають більше сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути