Ексклюзиви
вівторок, 07 жовтня 2008 09:14

Чоловік убив матір колом, вважаючи її відьмою

У Поволжі міліція затримала чоловіка, який зробив ритуальне вбивство власної матері. Син спочатку убив пенсіонерку, яку вважав відьмою, заточеним дерев"яним кілочком, а потім розкрив собі вени.

У Киквідзенському районі Волгоградської області чоловік підозрюється у вбивстві своєї 80-річної матері, повідомляє ІА "Висота 102,0" з посиланням на прес-службу слідчого управління при регіональній прокуратурі.

За даними початого розслідування, 2 жовтня 2008 року 52-річний затриманий наніс жінці не менше 10 ударів в груди заточеним кілочком, що внаслідок чого вона від отриманих ран померла на місці.

Потім вбивця перерізав собі вени на обох руках. Його врятував брат, що вчасно прийшов, який викликав бригаду швидкої медичної допомоги, пояснив керівник Новоаннинського міжрайонного слідчого відділу Олександр Плеханов.

На допиті підозрюваний розповів, що вважає свою матір відьмою, яка наслала на нього хвороби, і він був вимушений захищатися.

За даними слідства, між сином і матір"ю постійно відбувалися сварки, які часто закінчувалися побиттям жінки. Приблизно за місяць до того, що трапилося, втомившись від регулярних побоїв, жінка заявила синові, що вона - відьма, і якщо він не перестане з нею сваритися, вона зведе його в могилу. Після цього син і почав приймати заходи до "позбавлення від відьми".

В ході огляду місця події було встановлено, що на підлозі будинку білою крейдою викреслені лінії, а із стелі над ліжком матері стирчать швейні голки. За словами підозрюваного, прийняті заходи не принесли йому полегшення, він страждав нездужаннями, насланими на нього матір"ю, і від них ніщо не рятувало. Після чергової сварки зловмисник вирішив розправитися з "відьмою" негайно і остаточно.

Чоловік не перебував на обліку у психіатра. Тривалий період часу ніде не працював, а протягом останнього року перестав зловживати спиртним.

Новоаннинський міжрайонний слідчий відділ порушив кримінальну справу по ч.1 ст.105 УК РФ (вбивство).

Зараз ви читаєте новину «Чоловік убив матір колом, вважаючи її відьмою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути