вівторок, 07 жовтня 2008 14:40

Чоловік Пейлін надасть свідчення у справі дружини

Чоловік губернатора Аляски Сари Пейлін надасть свідчення у справі про перевищення Пейлін посадових повноважень, повідомляється на сайті CNN. Про це заявила офіційна представниця передвиборчого штабу кандидата в президенти США від республіканців Джона Маккейна.

Тодд Пейлін з середини вересня відмовлявся надати свідчення комісії, яка веде розслідування зловживань. Проте тепер він погодився у письмовій формі відповісти на запитання, які будуть передані йому через особистого адвоката.

В понеділок стало відомо про те, що свідчення погодилися дати сім осіб з кола помічників Пейлін, які раніше також відмовлялися співробітничати зі слідством.

Нагадаємо, кандидата у віце-президенти США Сару Пейлін підозрюють в тому, що вона звільнила комісара Аляски з громадської безпеки Уолта Монегана з особистих міркувань. На думку Монегана, причиною звільнення стала його відмова позбавити роботи колишнього чоловіка сестри Сари Пейлін, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Пейлін надасть свідчення у справі дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути