понеділок, 20 травня 2013 16:51

Цього року Крим відкриє 570 пляжів для курортників

Цього року Крим відкриє 570 пляжів для курортників
Фото: allkrim.com

Курортного сезону 2013 року у Криму планується відкриття близько 570 пляжних зон. Про це повідомили у головному управлінні Держсанепідемслужби в АР Крим.

Підготовка пляжів у 2013 році трохи затрималась через несприятливі погодні умови, сильні шторми, які були на початку квітня, повідомляють у відомстві.

Проте зараз, як стверджують у місцевому СЕС, на усіх пляжах, зокрема на пляжах загального користування, в дитячих оздоровчих закладах, в закладах для оздоровлення дорослих та батьків з дітьми, "активно ведеться робота з очищення території, заміни покриття пляжу, ремонту та фарбування пляжних споруд".

У Держсанепідслужбі АР Крим наголошують, що 2013 року постанови про закриття пляжів не виносилися.

"Ведеться моніторинг якості морської води, для чого визначені контрольні точки та періодичність відбору проб (перед купальним сезоном та двічі на місяць в період купального сезону). За даними лабораторного контролю в 2013 році усі досліджені проби морської води відповідали нормативним вимогам", – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, цього року відпочивальників на півострів приїхало на 20% більше, ніж торік. Найзавантаженіші міста - Феодосія, Ялта і Євпаторія. Основні причини хвилі курортників, що обрушилася на Крим, це звісно, незвично довгі травневі свята і тепла погода.

Зараз ви читаєте новину «Цього року Крим відкриє 570 пляжів для курортників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути