субота, 18 травня 2013 14:31

Кличко запевнив, що опозиція переможе за однієї умови

Кличко запевнив, що опозиція переможе за однієї умови
Віталій Кличко Фото: job-sbu.org

Лідери опозиції на Софійській площі підписали декларацію демократичного розвитку. Олександр Турчинов запропонував протестувальникам проголосувати за цей документ. Люди підняли руки та закричали "так". Після цього виступив лідер "Удару" Віталій Кличко.

"Ми всі різні. Говоримо різними мовами. Але нас об'єднує одне — ми живемо в одній країні, ми любимо цю країну, ми хочемо тут жити. Але хочемо жити в країні, де існують закони і право", - наголосив Кличко.

Він також нагадав мітингувальникам, що 69 років тому татар переселили до Криму і сьогодні відбувається мітинг, приурочений до цієї події. Кличко запропонував присутнім вшанувати хвилиною мовчання депортованих. Кличко також запевнив українців, що опозиція переможе, але "тільки за умови, що ми будемо разом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фаріон закликала українців "протистояти орді, яка панує у державі"

"Але ми розуміємо, що на сьогоднішній день робиться все, щоб мітинг не пройшов, робиться все, щоб залучити свої владній ресурси", - зауважив він.

Кличко розповів, що чинна влада краде в українців мільярди, у той час, як ті змушені бідувати. Кличко подякував присутнім за те, що приїхали на мітинг.

Зараз ви читаєте новину «Кличко запевнив, що опозиція переможе за однієї умови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути