Ексклюзиви
пʼятниця, 07 квітня 2023 06:00

Чого ні в якому разі не можна робити цього дня – гороскоп на 7 квітня

Чого ні в якому разі не можна робити цього дня – гороскоп на 7 квітня
Цього дня не можна затівати прибирання в домі, сідати на дієту, висувати претензії до коханих. Фото: pixabay.com

7 квітня – особливий день. Можна буде досягти усього, чого бажаєте, якщо не злякаєтеся перепон і знатимете, що саме вам потрібно для щастя. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Люди рідко погоджуватимуться одне з одним, - говорить астрологиня. – Кожен намагатиметься самоствердитися за рахунок інших. Не виставляйте на показ власні стосунки. Недоброзичливці не опустять нагоди посварити вас з коханими, батьками і друзями. Нові знайомства й перші побачення залишать неприємні враження. Співрозмовники будуть схильні помічати виключно ваші недоліки. Цього дня не можна затівати прибирання в домі, сідати на дієту, робити аборти та операції на репродуктивних органах, висувати претензії до коханих чи ставити їх перед вибором, давати обіцянки і поширювати плітки. Це підірве ваш авторитет. Запросіть у гості батьків, свекрів чи тестів. Зустріч родини за обіднім столом зробить вас ближчими одне до одного".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Доведеться розпочати ремонт в домі. Не відмовляйтеся від додаткової зайнятості. За роботу гарно заплатять. Купувати одяг і взуття краще до обіда.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Вечірні переговори з фінансових питань відмініть. Вашою неуважністю скористаються шахраї. Партнери переживають скруту. Підняти їм настрій та додати упевненості здатні лише ви. Виявіть турботу.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Ви готові гори звернути. Спроможні вирішувати найскладніші завдання і долати будь-які випробування. Не ризикуйте своїми грошима. Уникайте авантюр.

Рак (22 червня – 22 липня)

Довіряйте коханим. Дозвольте їм спланувати ваш романтичний вечір. Розслабтеся і отримуйте задоволення. Ремонт електромережі краще доручити фахівцям. Запобігайте травмування.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Це один із найбільш плідних періодів весни. Накопичуйте сили та уміння, використовуйте усі можливості, аби досягти бажаного. Сміливі фінансові кроки дадуть добрий результат.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Почуватиметеся беззахисними серед людей нахабних і злих. Не підписуйте майнових доручень. Намагайтеся не робити коханим зауважень. Вони їх сприйматимуть як особисту образу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для чотирьох знаків цей тиждень стане початком прориву і небаченого успіху – гороскоп на 3-9 квітня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Грошей у кишені обмаль. Доведеться думати про позику. Це період помилкових рішень. Зведіть до мінімуму фінансову діяльність. Розбудити пристрасть у серці коханих не вдасться. Вони будуть пригнічені щоденними клопотами.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Заробітки зростають. Якщо почнете прислухатися до інших, завдасте шкоду власному бізнесу. Довіряйте лише собі. Це час інтелектуального зростання. Навчайтеся. Це допоможе швидко вийти зі скрути.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

З вас вийшли б хороші наставники і вчителі. Але повчати власних дітей не потрібно. Вони будь-яке зауваження сприйматимуть як образу. Стримуйте свій гнів. Скоро стосунки налагодяться.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Виявляти щедрість слід з розумом. Не дозволяйте непорядним людям скористатися вашим гаманцем. Нагадайте боржникам про необхідність повернути те, що позичали. Не тікайте від сторонньої уваги. Активне спілкування підніме настрій.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

У ваших кишенях замало грошей. Проте кризовий період завершується. Надійдуть перспективні фінансові пропозиції. Розгляньте їх. Перш ніж щось затівати, поцікавтеся думкою коханих. Вони хочуть провести цей вечір у домашній атмосфері.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Ледь не щодня оточуючі псуватимуть вам настрій. Не несіть роздратування додому. Згарячу образите коханих. Ви реагуватимете на зміну погодних умов. Слідкуйте за коливаннями артеріального тиску. Дозуйте фізичні навантаження.

Астрологиня зробила фінансовий гороскоп на квітень і розповіла, які знаки отримають усе, чого забажають.

Зараз ви читаєте новину «Чого ні в якому разі не можна робити цього дня – гороскоп на 7 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути