Ексклюзиви
середа, 16 листопада 2022 06:00

Чого ні в якому разі не можна робити цього дня – гороскоп на 16 листопада

Чого ні в якому разі не можна робити цього дня – гороскоп на 16 листопада
Похід до перукарні відкладіть на пару днів. Фото: pixabay.com

16 листопада – день невдалих переговорів. Кожен бачитиме недоліки в роботі іншого. Свої помилки не поспішатиме визнавати. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Дійти згоди буде важко навіть давнім партнерам, - говорить астрологиня. – Тому не слід шукати нових знайомств. Знижується ділова активність. Враховуйте це, плануючи свій день. Виникатимуть проблеми з транспортом. Виходьте у справах заздалегідь. Цього дня ні в якому разі не можна розлучатися, підписувати важливі договори, робити татуювання, обрізати волосся. Похід до перукарні відкладіть на пару днів. Зрізане цього дня волосся повільно ростиме, а нова зачіска розчарує. Контролюйте рух грошей. Не ходіть без певної мети по крамницях. Є ризики викинути значну суму на непотрібні речі. Загострюватимуться серцево-судинні захворювання. Пильнуйте за самопочуттям".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не беріть усе близько до серця. Відпустіть образи, і жити стане легше. Утримайтеся від обіцянок. Дотриматися їх не вдасться. Вдалий час для придбання побутової техніки. Налягайте на узвар. Не тамуйте спрагу чаєм і мінералкою.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Той, хто захоче, зуміє якісно змінити своє життя. Відмовтеся від шкідливих звичок. Це гарний час, аби завести домашнього улюбленця. Гарно приживатимуться папуги і равлики.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Стрижка не вдасться. Фарбувати волосся не слід. Налягайте на рибу і молочні продукти. Збагатіть раціон кальцієм.

Рак (22 червня – 22 липня)

Зачекайте із придбанням нерухомості. Це час ризикованої фінансової діяльності. Утримайтеся від публічних зауважень. Якщо вам щось не подобається, залиште цю думку при собі.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Будьте чесними з собою та найближчим оточенням. Брехня вилізе боком. Не лукавте. Стануть відомі таємниці, які приховували роками.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Побачення плануйте після обіду. Увечері зумієте причарувати кого завгодно. Оточуючі довірятимуть і прислухатимуться до вас. Згуртуйте колектив і поставте перед колегами правильні цілі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто раптово розбагатіє і знайде хорошу роботу – фінансовий гороскоп на листопад

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Відчуватиметься нестача грошей. Поповнюйте її за рахунок додаткового підробітку. Вам пощастить знайти необхідну річ за помірні гроші. Вдома з сім'єю ви відчуватимете приємний затишок. Насолодіться цим відчуттям. Рідним буде приємне ваше піклування.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Надійде частина очікуваних грошей. На преміальні розраховувати не варто. Романтичне листування переросте у дещо більше. Призначте першу зустріч у п'ятницю. Будете приємно здивовані.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Справи рухатимуться надто повільно. Заробітки не відповідатимуть очікуванням. Не допускайте неконтрольованих витрат. Не час думати про поповнення родини. Уникайте випадкових статевих контактів.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Ремонт авто помітно відіб'ється на вашому бюджеті. Проведіть вечір у компанії знайомих. Не будьте надто сором'язливими. Запрошення на побачення варто прийняти. Зустрінете людину, близьку по духу.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Гроші йтимуть до ваших рук. Справи просуватимуться краще. Допоможіть знайомим залагодити непорозуміння з коханими. Ваші власні проблеми не здаватимуться після цього серйозними

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не відмовляйтеся від фінансової підтримки з боку близьких людей. Власних грошей буде замало для здійснення необхідних розрахунків. Ви будете нестримані у словах і вчинках. Тому й розмова з милими не складеться. Опануйте себе перед поверненням додому з роботи.

16 листопада на півночі та північному сході України є ймовірність мокрого снігу.

Зараз ви читаєте новину «Чого ні в якому разі не можна робити цього дня – гороскоп на 16 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути