пʼятниця, 04 листопада 2022 23:10

Хто раптово розбагатіє і знайде хорошу роботу – фінансовий гороскоп на листопад

Хто раптово розбагатіє і знайде хорошу роботу – фінансовий гороскоп на листопад
Про пошуки нової роботи задумаються продавці та працівники б'юті-індустрії. Фото: pixabay.com

Листопад – найвдаліший для придбання нерухомості й пошуку роботи. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"За важливі справи беріться після 8 листопада, коли відбудеться Місячне затемнення, – говорить астрологиня. – Не беріть на себе обов'язки колег. Тоді не доведеться відповідати за їхні помилки. Подбайте про покращення житлових умов. Вдасться купити хороше житло за вигідною ціною. Не зволікайте з ремонтом. Переїзд краще відкласти на кінець місяця, щоб перевізники не пошкодили меблі й техніку. Раптово розбагатіти мають шанси Тельці, Раки, Діви й Козероги. Шанс знайти хорошу роботу мають Скорпіони й Риби. Підвищать зарплату будівельникам. Більше замовлень матимуть автомайстри. Про пошуки нової роботи задумаються продавці й працівники індустрії краси".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Листопад вимагає робити все вчасно. Те, що не завершили сьогодні, втратить актуальність завтра. Розрахуйте гроші так, щоб не відчувати скрути до кінця року.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Вдалий час для пошуку нових фінансових партнерів. Неочікуваний результат принесе знайомство під час відрядження. Намітите нові шляхи для співпраці. Бізнес піде вгору. Успішною буде торгівля. Не заощаджуйте на зовнішньому вигляді. Відвідайте перукаря та косметолога.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не набирайте на себе справи, які вам не під силу. Оновлювати гардероб краще наприкінці місяця. Дочекайтеся вигідних знижок. Речі пасуватимуть і довго носитимуться. Банківські перекази й оформлення нерухомості перенесіть на середину місяця. Зберігайте квитанції.

Рак (22 червня – 22 липня)

Стабільність у заробітках дасть змогу вам вести планову економіку й застереже від катаклізмів. Не наражайтеся на штрафи. Вчасно сплачуйте податки й повертайте кредит. Класти гроші на депозит не варто.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Прислухайтеся до думки фінансистів і юристів. Шукайте людей, які вчасно підкажуть, як рухатися далі. Не варто погоджуватися на керівну посаду. Ви не готові взяти на себе всю відповідальність.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Таланитиме тим, хто вміє швидко змінювати плани й не жалкує за невдачами. Для тих, хто любить стабільність, місяць видасться непростим. Можна купувати телефони й телевізори. Побутову техніку придбайте наприкінці місяця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Суцільний мінус": народний синоптик шокував прогнозом на кінець року

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

За клопотами не помітите, як швидко пролетить місяць. Надійде кілька вдалих фінансових пропозицій. Відреагуйте на них вчасно. Не упустіть шанс покращити матеріальне становище.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не спішіть витрачати заощадження. Звертайте увагу на недоліки речей, які хочете купити. Великі покупки стануть тягарем. Придбані авто чи квартиру потім важко буде перепродати.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Частину роботи доручіть колегам. Нагадають про себе конкуренти. Будьте впевненими у своїх діях і залишитеся задоволені собою. Зарплата надійде вчасно, але частину грошей витратите на організацію днів народжень.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Важко вдаватиметься діалог з керівництвом і партнерами в бізнесі. Виникатимуть нестандартні ситуації. Ефективність праці буде нижчою. Не спокушайтеся на рекламу. Придбаєте купу непотрібних речей.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Це місяць корисних знахідок. Знаходитимете потрібні речі за вигідними цінами. Надійде пропозиція про підвищення. Розгляньте її неквапом. Більше грошей у гаманці стане наприкінці місяця.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Варто шукати альтернативні джерела енергії. Вигідні ціни на сонячні батареї дадуть змогу оснастити власну сонячну станцію і отримувати додатковий дохід. Грошей у кишені стане більше, якщо навчитеся відстоювати свої фінансові інтереси. Не дозволяйте обдурити вас.

25 жовтня відбулося рідкісне Сонячне затемнення. В Україні, зокрема в Києві, було видно понад 60% перекриття сонячного диска.

Зараз ви читаєте новину «Хто раптово розбагатіє і знайде хорошу роботу – фінансовий гороскоп на листопад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути