середа, 03 квітня 2024 09:10

Чиє життя перетвориться на казку - астрологиня назвала чотири знаки

Чиє життя перетвориться на казку - астрологиня назвала чотири знаки
Не слід відправлятися в далеку подорож. На подорожніх цього дня чекає багато випробувань. Фото: pixabay.com

3 квітня найбільш важливі справи плануйте на другу половину робочого дня. До обіду не складатимуться сприятливі обставини для роботи.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Бракуватиме ідей та енергії для їх утілення, - говорить астрологиня. - Люди виявлятимуть надмірну критичність. Не слід намагатися справити враження на нових знайомих. Віддавайте перевагу спілкуванню з давніми друзями. Виникатимуть проблеми з транспортом. Виходьте з дому у справах заздалегідь. Не здавайте в ремонт побутової техніки. Робота затягнеться й коштуватиме надто дорого. Не слід відправлятися в далеку дорогу - ні на відпочинок, ні у відрядження. На подорожніх цього дня чекає багато випробувань. Послаблюється імунітет. Не допускайте переохолодження тіла. Ходіть пішки. Життя Овнів, Дів, Козорогів і Терезів перетвориться на справжню казку".

Овен (21 березня - 20 квітня)

День вимагатиме неквапливості та зосередженості. Перед вами відкриються нові горизонти. Упевнено рухайтеся до цілі. У середу варто розпочинати траволікування. Звіробій зміцнить печінку, ромашка покращить роботу шлунку.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Тим, хто звик керувати і бути попереду, доведеться тепер пасти задніх. Здаватиметься, що втрачаєте час. Насправді отримаєте можливість відпочити. Батькам треба більше часу проводити з дітьми. Так ви станете ближчими духовно. Вони, як губка, вбиратимуть ваші поради та настанови.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не конкуруйте з коханими. Краще допомагайте один одному, і грошей стане більше в обох. Масажуйте стопи. Це покращить самопочуття і підніме настрій.

Рак (22 червня - 22 липня)

Попрощайтеся з агресивними людьми, яка з'явилися у вашому оточенні нещодавно. Заплануйте невеличку подорож із коханими. Операції з видалення катаракти та корекцію зору проводити не слід.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Нарешті відчуєте, чи правильним шляхом рухаєтеся. Це буде помітно по заробітках. Розплануйте витрати до кінця місяця. Не варто купувати телевізори, ноутбуки та ігрові приставки.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Шукайте нових друзів, а не коханих. Романтичні пригоди принесуть головний біль. Не варто робити операції на жовчному міхуру. Пройдіть повторне обстеження через тиждень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Краще бути не може - астрологиня назвала найкращий тиждень весни

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Середа - найкомфортніший день тижня. Відчуєте, що готові гори звернути. Не чекайте на допомогу. Беріться за все самотужки. Почнуть здійснюватися заповітні мрії. Буде бажання попрощатися з друзями і завести нових. Не тікайте від свого оточення.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Спостерігайте за усім, що відбувається навколо. Не дозволяйте, аби хвилювання вибивало вас із робочого ритму. Активно боріться і обов'язково переможете. На побачення з коханими не йдіть із поганим настроєм. Придивляйтеся до партнера і враховуйте його бажання. Самовпевненість може підвести.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

День буде багатим на сюрпризи. Під дверима можете знайти підкинуте кошеня. З новою твариною у ваше життя може прийти багато клопотів. Не варто брати на себе відповідальність за дітей. Вас попросять пригледіти за племінниками, молодшими братами і сестрами.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Продумуйте кожен свій крок. Економте енергію та сили. Шукайте додатковий заробіток. Діалог з партнерами не складеться. Утримайтеся від розмов на підвищених тонах. Не варто ревнувати коханих.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Нещодавно одружені пари можуть сваритися на людях. Не виносьте свої проблеми на загал. Ревнощі безпідставні. Вірніших і відданіших людей вам не знайти. Косметику і ліки купуйте у п'ятницю. Наполеонівські плани доведеться відкласти на осінь, бо заощаджень забракне.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Доведеться розриватися між обов'язками. Досягти мети завадять сумніви. Не знатимете, за яку справу братися. Через поспішність наробите помилок і пригальмуєте роботу.

У квітні легко буде закохатися і знайти свою половинку. Астрологиня дала любовний гороскоп на квітень. Пари, які познайомляться цього місяця, стануть щасливими на все життя.

Зараз ви читаєте новину «Чиє життя перетвориться на казку - астрологиня назвала чотири знаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути