понеділок, 01 квітня 2024 21:05

Краще бути не може - астрологиня назвала найкращий тиждень весни

Краще бути не може - астрологиня назвала найкращий тиждень весни
Триває сезон затемнень. Не все вдаватиметься з першого разу, але доля винагородить сміливих і чесних. Фото: pixabay.com

Протягом тижня з 1 по 7 квітня за допомогою чи порадою звертатимуться друзі. Не ігноруйте їхніх прохань. Вони щедро віддячать і прийдуть на допомогу, коли цього потребуватимете ви.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це час поневірянь і роздумів, - говорить астрологиня. – Менше сумнівайтеся, більше дійте. Триває сезон затемнень. Не все вдаватиметься з першого разу, але доля винагородить сміливих і чесних. Не варто наймати на роботу майстрів. Ремонтом в оселі ви залишитеся незадоволеними. Зберігайте заощадження недоторканими. Скористаєтеся ними вигідно після сонячного затемнення 8 квітня. Наступний тиждень буде набагато успішніших. Багато хто відчує полегшення і отримає можливості, яких не вистачало раніше. Здаватиметься, що краще бути не може. Це стане найкращим тижнем весни".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Прагнутимете до стабільності, але багато чому завадить лінь. Ви не готові працювати, жертвуючи сном та відпочинком. Не намагайтеся причарувати людину, яка вам симпатизує. Здобути взаємність буде важко.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Почуватимете себе гармонійно. Потрапите у потрібне місце в потрібний час. Зумієте навіть критичну ситуацію використати на власне благо. Не варто щось змінювати у фінансовій політиці до наступного тижня. Заощаджуйте.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Важко буде об'єктивно оцінити ситуацію. Емоції братимуть верх над розумом. Швидше можете нашкодити комусь, аніж допомогти. Заспокойтеся, зберіться, попросіть рідних про допомогу.

Рак (22 червня - 22 липня)

Підкоріться ситуації і пливіть за течією. Грошей бракуватиме. Обіцяних надходжень годі чекати. Не ризикуйте своїм майном. Не позичайте нікому речі. Закупи продуктів зробіть у вівторок. Тоді вдасться зекономити.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Фінансова ситуація налагоджується. Подумайте над перспективою заробітків на найближчі два місяці. Вам допомагатимуть усі навколо. Але можуть виникнути непорозуміння у колі друзів. Прикусіть язик, аби не наговорити зайвого.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Творчих людей спіткає криза. Вони не зможуть здивувати новизною і користуватимуться чужими ідеями. Можуть загострюватися серцево-судинні захворювання. Не провокуйте інфарктів та інсультів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці чотири знаки стануть непристойно багатими - фінансовий гороскоп на квітень

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

На вас сильно впливатимуть батьки і родичі, до думок яких ви прислухаєтеся. Під їхнім тиском можете зробити багато помилок. Приймати важливі рішення краще у п'ятницю. У понеділок і вівторок втратите удвічі більше грошей, ніж сподівалися.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Буде відчуття, що кризовий період проходить. Є можливість допомогти іншим. Виявляйте милосердя. Це вплине на якість вашого життя і на емоційний стан. У ваше життя можуть прийти нові знайомі з інтернету. Вони принесуть новини та ідеї, які змінять ваше ставлення до багатьох речей.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Здаватиметься, що потрапили у безвихідь. Не знатимете, як врегулювати усі складні ситуації, які виникатимуть вдома і на роботі. Більшість справ розв'яжуться самі по собі. Не впадайте у відчай, робіть те, що у ваших силах. Утримайтеся від походу по крамницях.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Не шукайте пригод на свою голову. Помиріться з коханими, не сваріться з людьми, від яких залежить ваше майбутнє. Утримайтеся від нової стрижки, не фарбуйте волосся.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Роботи у вас буде багато. За неї гарно заплатять. Не варто давати обіцянок і приймати остаточні рішення. Кохані перестануть вам довіряти. Мовчіть або говоріть правду. Нові смартфони купуйте наступного тижня.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Активізуються життєві сили в організмі. Це вдалий час, аби укріпити імунітет, почати заняття у спортзалі. Добре проходитимуть переговори та відрядження. Перше побачення плануйте на вечір середи.

У квітні легко буде закохатися і знайти свою половинку. Астрологиня дала любовний гороскоп на квітень. Пари, які познайомляться цього місяця, стануть щасливими на все життя.

Зараз ви читаєте новину «Краще бути не може - астрологиня назвала найкращий тиждень весни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути